Copy
Vreg - uw gids op de energiemarkt
Kan u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor een online versie
Nieuwsbrief gezinnen van 10 11 2016
Verhuiscampagne
  • Samira en Frederick verwachten een derde kindje. Hun rijwoning in Aalst is te klein geworden. Het gezin heeft z’n oog laten vallen op een groter huis op het platteland.
  • Annette is 55 jaar en woont samen met haar man Willem in Leuven. Beide partners hebben besloten hun eigen weg te gaan.
  • Ignace en Jean-Pierre zijn tweelingbroers. Onlangs is hun vader op 83-jarige leeftijd overleden. Hij woonde nog zelfstandig.  In 2010 hebben de broers hun moeder verloren.
De situaties zijn dan wel verschillend maar deze mensen hebben iets met elkaar gemeen.
 
U verhuist? U (ver)koopt of (ver)huurt een pand? U gaat scheiden of bent erfgenaam? Denk dan tijdig aan de impact op uw elektriciteits- en gascontract.
 
Met behulp van energieovernamedocumenten geeft u de meterstanden door aan de leverancier. Een energieovernamedocument heeft een juridische waarde. Wanneer bijvoorbeeld een (ver)huurder of een ex-partner de meterstanden zou betwisten, biedt het document u bescherming. Als u de meterstanden correct doorgeeft, ontvangt u een juiste slotfactuur van de leverancier.
De verhuisplanner op onze website geeft u gratis informatie op maat over de stappen die u moet ondernemen bij elke wijziging op een adres.
 
Raadpleeg www.vreg.be/verhuisplanner en kijk welke situatie voor u van toepassing is.
 
Heeft u geen internet, bel dan het gratis nummer 1700. Kies 3 ‘Andere vraag’.