Copy
Vreg - uw gids op de energiemarkt
Kan u deze nieuwsbrief niet lezen? Klik hier voor een online versie
Nieuwsbrief gezinnen van 06 10 2016
Vergelijk de dienstverlening van uw leverancier
Wist u dat u de dienstverlening van energieleveranciers kan vergelijken? Wij vulden onze Servicecheck aan met de recentste gegevens. Dankzij onze dienstverleningsvergelijker krijgt u informatie over contactgegevens, beloofde antwoordtermijnen, betaalmogelijkheden en eventuele bijkomende kosten voor herinneringsbrieven en afbetalingsplannen.
                                   
In de Servicecheck vindt u ook de bijgewerkte klachtenindicator. Deze vergelijkt nu het aantal klachten per 5.000 klanten voor de periode juli 2015 – juni 2016.
 
Voor het eerst hebben ook Watz (5 VREG-logo’s) en Poweo (1 VREG-logo) een klachtenindicator.
 
9 leveranciers hebben de maximale score van 5 VREG-logo’s, namelijk EBEM, Ecopower, EDF Luminus, Engie Electrabel, Elegant, Eneco België, Eni gas & power, OCTA+ en Watz.
 
Belpower International, Essent en Lampiris scoren 4 VREG-logo’s.
 
Poweo heeft één logo en kreeg dus relatief veel klachten ten opzichte van hun aantal klanten.
Vergelijk zelf uw energieleverancier via www.vreg.be/servicecheck.
Eerst ons filmpje bekijken?
VREG op Facebook
Sinds enige tijd is de VREG actief op Facebook. We willen u graag informeren en aanmoedigen tot interactie. We brengen u via onze Facebookpagina op de hoogte van weetjes rond energie en stellen onze tools en campagnes in de kijker. Af en toe krijgen fans ook een glimp van ons team achter de schermen. Uiteraard lichten we u via onze nieuwsbrief steeds in over het belangrijkste nieuws en vindt u ook op onze website alle informatie terug.
Nieuwsgierig? Word onze fan op Facebook.