Copy
lees deze nieuwsbrief online vreg.be | contact | info@vreg.be | uitschrijven
VREG, uw gids op de energiemarkt
Welkom
Nieuwsbrief zonnepanelen
11 april 2013
 
Berekening van het aantal groenestroomcertificaten voor zonnepaneleninstallaties vanaf 2013

Als u zonnepanelen plaatst in 2013 is het aantal kWh dat recht geeft op één groenestroomcertificaat afhankelijk van de zogenaamde “bandingfactor”. Deze bandingfactor kan elke 6 maanden geactualiseerd worden.
De meterstand die u doorgeeft voor een zonnepaneleninstallatie van maximaal 10 kW gaat meestal over de elektriciteitsproductie van verschillende maanden. Het is mogelijk dat de bandingfactor in de loop van die periode werd aangepast.

Delen via:
Faillissement WYSI

De firma WYSI SPRL/Elect-Râ is failliet verklaard op 4 maart 2013. De VREG onderhandelt op dit moment met de curatoren voor een zo goed mogelijke oplossing voor de gedupeerde zonnepaneleneigenaars. Zodra wij beschikken over meer informatie zullen wij alle gedupeerden persoonlijk op de hoogte brengen over het verdere verloop van hun dossier.

Delen via:
Stroom van eigen kweek

Met de campagne "Stroom van eigen kweek" wil de sectorvereniging PV-Vlaanderen mensen en bedrijven aansporen om zonne-energie te gebruiken.

Delen via:
Cijfer van de maand
2000
2000 MW is de opbrengst van alle zonnepanelen rond het middaguur op dinsdag 26 maart 2013, een absoluut dagrecord.
Deze e-mail is verzonden naar <<E-mail>>. Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ingeschreven hebt via onze website www.vreg.be

Uitschrijven Gegevens wijzigen

Hebt u collega’s of vrienden die geïnteresseerd zijn in deze thema’s, stuur dit bericht gerust door. Iedereen kan gratis inschrijven op deze nieuwsbrief.

© VREG - Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt, Graaf de Ferrarisgebouw, Koning Albert II-laan 20 bus 19, Brussel 1000 Belgium

Disclaimer