Copy
Nieuwsbrief | Publish Impuls BV | December 2015 | Zwolle
View this email in your browser

Wij zijn er weer


Het heeft eventjes geduurd, maar we zijn er weer. We versturen je hierbij onze vernieuwde nieuwsbrief. We hebben ook reden om u te berichten. Vandaag hebben we bekendgemaakt dat we 6 vakbladen hebben overgenomen van Eisma Business Media. U leest hierover meer in het persbericht dat is bijgevoegd. 


We hopen dat je ons nog kent? Wij zijn de Publish Impulse Group. Wij beleven plezier aan het ontzorgen van uitgevers. We nemen de telefoon aan om abonnees te woord te staan, sturen de facturen aan de abonnees, zorgen dat het geld op de bankrekening komt, geven tijdschriften vorm, maken catalogi, hebben een eigen incassodienst en zijn vanaf 1 januari ook uitgever.
 
Is het wel gepast om concurrent te worden van je opdrachtgever, de uitgever? Wij denken dat dit heel goed kan. Waarom? Omdat we heel goed weten hoe het uitgeefproces werkt en omdat we weten hoe onze klanten denken. We zoeken naar ‘verbinding’ daar waar wij in hetzelfde segment actief zijn. We streven ernaar om met onze klant nieuwe concepten te ontwikkelen. We willen graag in de praktijk brengen wat we adviseren. We willen graag experimenteren en meer diensten aanbieden. Meer waarde creeren. “Practice what you preach”. Wekt het je interesse? We komen graag eens praten.
Historie
Publish Impuls bv, het zusje van Vakbladen.info, is in 2005 opgericht na een management buy out uit Aldipress. Aanvankelijk als abonnementenbeheerder, maar meer en meer gegroeid naar een complete dienstverlener in de uitgeverij sector. Vanaf 1 januari 2016 zijn we met 26 collega’s. We werken vanuit Zwolle, Eindhoven en Alphen a/d Rijn. Logisch? Nee, maar we houden het mooi zo, omdat onze medewerkers onze motor zijn.  
 
Enkele van onze opdrachtgevers zijn: Kluwer, Thiememeulenhoff, SDU, Springer, Eisma Business Media, Unieboek Spectrum, APR Media Groep, Marken Media, Acquire Media, QPO en nog veel meer...  
PERSBERICHT
 
Zwolle, 10 december 2015
 
VAKBLADEN.INFO NEEMT ZES VAKBLADEN EISMA MEDIA GROEP OVER.
 
Vandaag heeft Vakbladen.info bv te Zwolle bekend gemaakt dat zij per 1 januari 2016 een aantal uitgeefactiviteiten van Eisma Media Groep bv te Leeuwarden en Doetinchem overneemt.
 
Het gaat om de volgende 6 print- en online uitgaven: Bakkers in bedrijf, vakblad voor professionals in de brood- en banketbakkersbranche, Vis Magazine & VIS Special, vakblad voor de visspecialist, Vakblad IJs!, vakblad voor ondernemers in de ambachtelijke ijssector, EVMI, vakblad voor managers in de voedingsmiddelenindustrie, PlattelandsPost, vakblad voor en door boeren en P|f, vakblad voor professionele fotografie. Met de aankoop gaan 11 medewerkers en de groep freelancers mee over.
 
Vakbladen.info algemeen directeur Rik Stuivenberg: “Door deze acquisitie worden wij naast een exploitatieplatform voor de B2B uitgever, zelf weer uitgever. Nu kunnen we samen innoveren en werken aan nieuwe businessmodellen. Deze acquisitie is een persoonlijke wens om samen met onze partners (leveranciers) in coöperatie waarde toe te voegen aan onze ‘merken’. We zijn ervan overtuigd dat samenwerken een betere propositie maakt voor onze afnemers en adverteerders. Daar gaat het uiteindelijk om.”  
 
Eisma Media Groep algemeen directeur Egbert van Hes: “Wij zijn ingenomen dat we in Vakbladen.info een geschikte koper hebben gevonden voor deze titels. We zijn ervan overtuigd dat de titels en medewerkers daar een goede toekomst hebben en wensen de nieuwe uitgever met alle betrokkenen veel succes met de voortzetting en uitbouw van deze uitgaven.
Dit zijn de titels die we overnemen: 
Copyright © Publish Impuls BV |  All rights reserved.

Our mailing address is:
info@publishimpuls.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list