Copy
View this email in your browser

 

Hallo lieve mensen,

In deze nieuwsflits wil ik graag twee dingen met je delen!

Allereerst is gisteravond het contactberoep Shiatsu / TCM therapie vrijgegeven per 3 maart aanstaande. Dit betekent dat we weer aan het werk mogen om de BodyMind een flinke boost te geven! Via deze link kun je je inschrijven voor een behandeling op mijn praktijk, weet dat ik open ben op de donderdag en vrijdag, ik hoop je snel te zien!

Daarnaast heb ik ook geweldig goed nieuws vanuit mijn gezinssituatie: a
fgelopen half jaar ben ik intensief bezig geweest met mijn gezinslid welke met ernstige hartklachten loopt, middels mijn allround TCM therapy (Shiatsu / Acupressuur, Dieetplan volgens de Chinese voedingsleer, Beweegplan en Emotie / Mindcounseling) bij Sherydah.nl.

Wij zijn heel dankbaar dat dit gewoon door kon gaan ondanks de lockdown, juist omdát het een lid binnen ons gezin betrof.

En het mooie nieuws is dat de kans op een CVA enorm geslonken is, we hebben de doelstelling gelukkig mogen veranderen van “Bloeddruk omlaag/CVA voorkomen” naar “Afbouwen van medicatie”.

Ik ben zo blij en dankbaar dat ik mag helpen bij eenieder's genezingsproces middels TCM therapie!Mocht je willen komen voor een consult, mijn praktijk is gevestigd bij Kei Kung Fu Academy op de Lijnbaansgracht 215 te Amsterdam, en je kunt dus op de donderdag en vrijdag bij mij terecht.

Tenslotte geef ik hierbij nogmaals overzicht van zorgverzekeraars
welke Shiatsu / Acupressuur / TCM therapie vergoeden, en dan hoop ik je van harte weer spoedig te zien!
Blijf gezond en tot ziens!
Veel liefs van Sherydah @sherydah.nl    This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sherydah.nl · Lijnbaansgracht 215 · Amsterdam, Nh 1016XJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp