Copy
View this email in your browser

Hallo lieve mensen, hoe gaat het met jullie?

Ik kreeg de laatste tijd steeds vaker de vraag wanneer mijn praktijk aan huis weer open gaat, daarom stuur ik jullie even dit berichtje. Het korte antwoord is helaas dat dit voorlopig nog niet het geval is. Dit komt omdat één van mijn gezinsleden een extreem hoge bloeddruk heeft en daardoor een hartklep aandoening kreeg. Er is besloten dat een operatie (nog) niet hoeft, en de cardioloog juicht mijn begeleiding vanuit de Chinese Geneeskunde toe. Maar zolang corona nog rondwaart, is het nodig om mijn praktijk gesloten te houden. Corona kan namelijk onder deze omstandigheden een ernstige bedreiging zijn.

Wel kan en wil ik je graag op andere manieren begeleiden in jouw proces. 


 
Er zijn twee mogelijkheden waarop ik je kan helpen.

1.BEELDBELLEN
Indien je lichamelijke klachten hebt, of in een crisis zit en (acuut)overleg wilt, kun je mij sowieso, áltijd contacten. We kunnen dan samen overleggen wat te doen en ik kan je aanwijzingen geven hoe jezelf te behandelen. 

2. WANDELAFSPRAAK
Heb je meer behoefte om even van gedachtes te wisselen, dan kunnen we een wandelafspraak inplannen. Dit werkt ook, net zoals Beeldbellen, stressverlagend voor Body én MInd.

Ik hoop je op deze manier toch nog te kunnen blijven begeleiden,
want ik ben er ook voor jou.

Heel veel liefs van Sherydah @sherydah.nlThis email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Sherydah.nl · Lijnbaansgracht 215 · Amsterdam, Nh 1016XJ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp