Wordt de nieuwsbrief in de mail niet goed getoond? Bekijk deze in uw browser.
VNG:Vereniging van Nederlandse Gemeenten
Raadsledennieuwsbrief
29 MAART 2018

Goede Raad helpt (nieuwe) raadsleden op weg!

Goede raad.vng.nl helpt u op weg als (nieuw) raadslid met ‘basisinformatie’ (over gemeentefinanciën, rollen en instrumenten van het raadslid, rechtspositie en integriteit e.d.), informatie over actuele thema’s en de VNG als vereniging, en een overzicht van de VNG-dienstverlening.

Nieuws

Bijeenkomsten

Praktijkvoorbeeld: 'Stadsvernieuwers: de toekomst van het beheer'

Energietransitie, klimaatadaptatie, grondstoffenschaarste, gezondheidsvraagstukken: beheerorganisaties hebben de investeringsmiddelen en de kennis om dit soort grote vraagstukken op te lossen. Maar dan moeten ze wel meer het initiatief durven nemen in stedelijke vernieuwingsprocessen, meer integraal en strategisch handelen en meer het podium pakken. Daarover gaat Stadsvernieuwers-de toekomst van het beheer van de gemeente Almere.

Leestip: digitaal magazine 'Raadsleden'

VNG Magazine stelde het online magazine Raadsleden samen. Hierin zijn alle artikelen opgenomen die tussen oktober 2017 en maart 2018 in VNG Magazine zijn verschenen onder de noemer #GR2018.

Over de Raadsledennieuwsbrief
U ontvang deze nieuwsbrief omdat u raadslid of griffier bent (volgens het relatiebeheersysteem van de VNG) of omdat u zich heeft aangemeld. Voor vragen: mail naar info@vng.nl
vng.nl/raadsleden
Klik hier om u af te melden voor de raadsledennieuwsbrief.