Copy
Wordt de nieuwsbrief in de mail niet goed getoond? Bekijk deze in uw browser.
20 SEPTEMBER 2016

Wat kan OTAV voor uw gemeente betekenen?

OTAV is het OndersteuningsTeam Asielzoekers en Vergunninghouders. Het team is medio 2015 van start gegaan om gemeenten te ondersteunen bij de uitvoering van hun beleid rondom asielzoekers en vergunninghouders. Hoe? Lees verder


Nieuws

Bijeenkomsten

Praktijkvoorbeeld

De opvang van vluchtelingen in Barcelona

De Spaanse stad Barcelona is september 2015 gestart met een plan om de opvang van vluchtelingen te vergroten. Het plan, Barcelona Vluchtelingenstad, bestaat uit vier componenten. Lees meer


Vraag van de week

Hoe is de diplomawaardering geregeld voor inburgeraars en vluchtelingen?

Voor verschillende groepen zijn er verschillende mogelijkheden. Alle informatie over het aanvragen van een diplomawaardering of indicatie onderwijsniveau voor inburgeraars en vluchtelingen is te vinden op de website van IDW.

Het OndersteuningsTeam Asielzoekers en Vergunninghouders (OTAV) is een samenwerking van verscheidene ministeries en de VNG en werkt nauw samen met het Platform Opnieuw Thuis, een samenwerkingsverband van Rijk, VNG, IPO, COA en Aedes. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op met het OTAV via 070-3738398 of otav@vng.nl. Lees de factsheet voor meer informatie over het ondersteuningsaanbod voor gemeenten.

Een overzicht van eerder verschenen nieuwsbrieven vindt u onder Producten en Diensten: Nieuwsbrief OndersteuningsTeam Asielzoekers en Vergunninghouders (OTAV).