Itass nieuwsbrief maart
Bekijk deze e-mail in uw browser

iTicket by itass live!


iTicket by itass is een nieuw ticketsysteem dat door Itass, in samenwerking met de eredivisieclubs Abiant Lycurgus uit Groningen en JMS Hurry-Up uit Zwartemeer, is ontwikkeld. Na een uitgebreide testfase is het nieuwe ticketsysteem onlangs bij beide eredivisieclubs geïmplementeerd en live gegaan. Tickets voor de play-offs, van beide clubs, kunnen nu online op de eigen websites worden gekocht en via iDEAL worden betaald. Het iTicket by itass systeem voorziet ook in toegangscontrole d.m.v. handscanners op de wedstrijddag. Wat dit systeem absoluut uniek maakt, is dat het ook de mogelijkheid biedt voor kassaverkoop vanuit één geïntegreerd systeem.
Lees verder


 

Blog ICT beheer 24/7


Vorige maand is er een blog gewijd aan het 24/7 beheer van ICT-systemen door Itass. In deze blog worden de voordelen voor u als relatie uitgelegd en wordt er ingespeeld op een recentelijke storing bij een klant.
Lees verder


 

Itass neemt vier nieuwe auto’s in gebruik


Bent u ons al tegengekomen? U kunt ons nu nog beter zien als wij op weg zijn naar onze klanten. In januari hebben wij vier nieuwe Ford Transit’s in gebruik genomen.

 

Itass ook komend jaar hoofdsponsor bij DTK'70
Itass heeft het hoofdsponsorcontract met De Treffers’70 uit Klazienaveen voor een jaar verlengd. De tafeltennisvereniging zal daardoor ook komend seizoen als Itass DTK’70 haar eredivisiewedstrijden spelen. 
Lees verder
 
Update OZMO iQueue
Na de nieuwe update van iQueue is er een verdere integratie tussen Cloud telefonie en social media mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie.
 
Toshiba MFP actie maart
Als officieel Toshiba dealer bieden wij u op nieuwe multifunctionele printers met onderhoudscontract in maart een korting op enkele machines én de afdrukprijs. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.
Copyright © 2016 Itass B.V., Alle rechten voorbehouden.