Itass nieuwsbrief oktober
Bekijk deze e-mail in uw browser

Kom lunchen bij Itass


Op donderdag 29 oktober van 12 tot 14 uur wordt er door de Commerciële Club Emmen een lunch sessie gehouden bij Itass. Tijdens deze goed verzorgde lunch is er de mogelijkheid om te netwerken met de overige aanwezigen. De groep bestaat uit leden van de Commerciële Club Emmen en geïnteresseerden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook nader kennis maken met de medewerkers van Itass.

De Commerciële Club Emmen organiseert evenementen die veel ruimte bieden om te werken aan uw netwerk, in een ongekunstelde sfeer. Hoewel netwerken een sleutelwoord is in de activiteiten wil de Commerciële Club Emmen meer bieden; de CCE wil haar leden graag inspireren, bijvoorbeeld door een ervaring die een CCE-lid met u deelt of door een nieuw contact. Inspiratie kan ook worden verkregen door een spreker, een workshop of een bedrijfsbezoek. Kijk op de website www.commercieleclubemmen.nl voor het actuele programma. Kan de CCE u inspireren?

Als u bij deze lunch aanwezig wilt zijn kunt u contact opnemen met Itass. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 088 888 0 700 of e-mail info@itass.nl
 

Itass opnieuw ICTWaarborg gecertificeerd

Ook voor dit jaar heeft ICT waarborg de diensten van Itass B.V. en Itass IT-consultants B.V. gecertificeerd. Klanten van bij ICTWaarborg aangesloten bedrijven mogen er van uitgaan dat zij goed en deskundig worden geholpen en dat het bedrijf waarmee ze zaken doen aan een aantal kwaliteitseisen voldoet. Kijk voor meer informatie op de website van ICTWaarborg.

De grote rol van Big Data
Onze accountmanager Johan Magnus schreef een blog over de rol van Big Data. Lees de blog op onze website. Lees verder
 
Ondersteuning Kaspersky voor Windows 10
Vanaf december ondersteunt Kaspersky ook het nieuwe besturingssysteem Windows 10. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Microsoft maakt Office 2016 beschikbaar
Het nieuwe Office pakket van Microsoft is beschikbaar. Dit softwarepakket biedt een volledige cloud oplossing wat ook voor u interessant kan zijn. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Copyright © 2015 Itass B.V., Alle rechten voorbehouden.