Itass nieuwsbrief december
Bekijk deze e-mail in uw browser

Itass wedstrijdsponsor FC Emmen - MVV


Ondanks een verlies met 3-2 tegen de bezoekers uit Maastricht hebben we op 4 december als wedstrijdsponsor samen met onze genodigden toch wel kunnen genieten van de wedstrijd en de warme sfeer in de JenS vesting. De komende wedstrijd tegen VVV Venlo zijn wij ook aanwezig. Dit is de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop. Als u ook de sfeer wilt komen proeven, nodigen wij u graag uit om samen met ons deze of een volgende wedstrijd te gaan bekijken. U kunt hiervoor contact opnemen met één van onze accountmanagers.
 

Itass IT-consultants ISO gecertificeerd


Wij als Itass IT-consultants, onderdeel van Itass, hebben de certificering voor de ISO 20000-1 en de ISO 27001:2013 gerealiseerd. Ons bedrijf is daardoor één van de weinige (IT) bedrijven in Nederland die in het bezit zijn van beide certificaten. En daar zijn we trots op.

ISO 20000 is gericht op IT service management en ISO 27001 gaat over informatiebeveiliging.

De certificering bevestigt dat wij in staat zijn producten en diensten te leveren die voldoen aan de van toepassing zijnde wet- en regelgeving en aan de eisen van de klant. Bovendien is certificering een commitment om continu te werken aan verbetering.

ISO 20000-1 certificaat
ISO 27001 certificaat
 

Winnaar Gouden Gazellen Award


Op 5 november zijn in Groningen de jaarlijkse FD Gazellen Awards voor Groningen, Friesland en Drenthe uitgereikt. De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Itass heeft de Gouden FD Gazellen Award 2015 mogen ontvangen als snelst groeiend bedrijf in Drenthe in de categorie middelgrote bedrijven.

Lees hier het nieuwsbericht.

 

'Meldplicht datalekken' van kracht
Vanaf 1 januari gaat de nieuwe wet 'meldplicht bij datalekken' van kracht. Onze business manager Richard Pruim schreef hierover een blog. Lees verder
 
Ondersteuning Kaspersky voor Windows 10
Kaspersky is nu ook beschikbaar voor Windows 10. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Swyx Mobile nu ook beschikbaar voor iOS
De Swyx Mobile App is vanaf nu beschikbaar in de Apple AppStore. Download de App hier.
Copyright © 2015 Itass B.V., Alle rechten voorbehouden.