Copy
Itass nieuwsbrief juni 2017
Bekijk deze e-mail in uw browser

Itass kennissessie over privacy


Woensdag 7 juni 2017 was het dan zover; de tweede Itass kennissessie werd gegeven in ons pand aan de Bislett 15 in Emmen. In de presentatieruimte werden onze gasten van harte welkom geheten. Wij willen onze relaties door het houden van kennissessies op de hoogte brengen van de meest recente en actuele onderwerpen waar elke ondernemer of instelling mee te maken heeft. Uiteraard zijn de onderwerpen IT-gerelateerd waarbij de focus ligt op het delen van kennis.


Lees in het volgende bericht het volledige verslag.


Actietarieven KPN glasvezel


Tijdens de actieperiode tot 1 september kunnen wij 50mbit en 100Mbit verbindingen aanbieden tegen een sterk gereduceerd tarief.  

50Mb FttO van  € 379,- voor € 215,- per maand
100Mb FttO van € 479,- voor € 249,- per maand

Deze tarieven gelden voor nieuwe aansluitingen met een looptijd van 36 maanden.

Omdat KPN in 2019 stopt met ISDN kan dit een goed moment zijn om over te stappen op een snelle internet verbinding en uw telefonie om te zetten naar VoIP.

Als FttO glasvezel op uw locatie niet mogelijk is, zijn er ook andere mogelijkheden om sneller internet te realiseren. Wilt u weten wat er op uw locatie mogelijk is, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om samen de mogelijkheden te bekijken.
 

Microsoft Surface Partner


Zoals in een eerdere nieuwsbrief te lezen was is Itass officieel Microsoft Surface Partner. De afgelopen weken hebben we al heel wat systemen mogen uitleveren.ISO certificering

Begin dit jaar is Itass begonnen met het certificeren van onze organisatie voor ISO 9001:2015 en ISO 27001.

Alle processen binnen de bedrijfsvoering van Itass worden al jaren conform de ISO normen 20000  IT Service Management (ITSM) en 27001 informatiebeveiliging uitgevoerd. In 2017 is Itass gestart met het traject om ook de ISO 9001:2015 norm te implementeren en certificeren. In het najaar van 2017 zal Itass gecertificeerd zijn voor zowel ISO 9001:2015 als ISO 27001.

Binnenkort zullen wij in een blog meer vertellen over deze twee normen.
 
 
De AVG: wat verandert er écht?

Een nieuwe privacywet voor heel Europa, dat is wat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) ons brengt. Vanaf 25 mei 2018 moet elke organisatie voldoen aan deze strenge nieuwe wet. Dus u heeft nog minder dan een jaar om voorbereidingen te treffen. Wat gaat er nu allemaal veranderen?

Lees het hele blog hier.
 
 
HPE introduceert Gen10 serverHPE introduceert de nieuwste Gen10 ProLiant server platform die voorzien is van moderne firmware, storage en memory technologie.

Naar verwachting zal deze nieuwe generatie in de komende maanden leverbaar zijn.
 
   
Copyright © 2017 Itass B.V., Alle rechten voorbehouden.


Email Marketing Powered by Mailchimp

Uitschrijven    Wijzig voorkeuren