Itass nieuwsbrief juni
Bekijk deze e-mail in uw browser

Itass organiseert seminar in JenS Vesting

In september biedt Itass al haar relaties en andere geïnteresseerden de mogelijkheid om op de hoogte gebracht te worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Security, het werken in de Cloud en (hosted) VoIP-telefonie. Sprekers van onder andere Kaspersky en OZMO zullen u op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en beantwoorden al uw vragen die hiermee te maken hebben. We nodigen u hierbij alvast uit om dit seminar bij te wonen. De exacte datum volgt in onze volgende nieuwsbrief.
 

Wedstrijdsponsor FC Emmen - Roda JC

Op vrijdag 22 mei was Itass met haar werknemers en relaties aanwezig bij het play-off duel FC Emmen - Roda JC. In een uitverkochte JenS Vesting was Itass wedstrijdsponsor van deze wedstrijd. Helaas heeft FC Emmen het net niet gered om door te gaan naar de volgende ronde. 


De Drentse rockband Mooi Wark luisterde het duel muzikaal op 

 

Openingstijden vakantie

In de zomerperiode hanteren wij onze gebruikelijke openingstijden. Het kantoor is geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Onze servicedesk kunt u van maandag t/m donderdag bereiken van 7.00 tot 20.00 uur. Op vrijdag is de servicedesk van 7.00 tot 18.00 uur bereikbaar. 
 

Rob 10 jaar in dienst

 
Onze collega Rob was de afgelopen maand 10 jaar in dienst. Rob is één van de programmeurs die samen met zijn collega's onze klanten van software-oplossingen voorziet. We bedanken Rob voor zijn inzet en hopen nog lang met hem te mogen samenwerken!

 

 

 

 

Server 2003 support eindigt
Microsoft stopt per 14 juli met de support voor Server 2003. Organisaties die zich hier nog niet op voorbereid hebben wordt aangeraden dit voor die datum te hebben gedaan. Lees verder
 
OZMO iQueue versie 8
OZMO heeft versie 8 gelanceerd van iQueue, de software waarmee contact centers hun belverkeer beheren. Zo is er nu een configuratie wizard en kunnen agents op skill ingedeeld worden.
Lees verder
 
IPv6 komt er (nog steeds) aan!
Onze accountmanager Johan Magnus heeft een nieuwe blog geschreven, ditmaal met een duidelijke uitleg over de werking van IPv6 en hoe IPv6 uitgerold wordt. Zo leest u waarom deze technologie noodzakelijk is en wat het betekent voor iedereen die gebruik maakt van het internet. Het blog leest u hier.
Copyright © 2015 Itass B.V., Alle rechten voorbehouden.