Itass nieuwsbrief mei
Bekijk deze e-mail in uw browser

Itass Cloud


Wij hebben al jaren ervaring met het aanbieden van online werkplekken en servers aan onze klanten. De afgelopen maanden hebben wij geïnvesteerd in een nieuwe Cloud omgeving om optimaal voorbereid te zijn op de groei die deze dienst gaat doormaken de komende jaren.

Met de nieuwe 'Itass Cloud' maken wij gebruik van gedegen technieken voor o.a. opslag, beheer en online back-up. Hierdoor kunnen wij onze Cloud diensten dan precies zo inrichten dat de vraagstukken van onze klanten naar wens ingevuld kunnen worden.

De Itass Cloud kan voor ieder bedrijf een oplossing bieden voor het flexibel inzetten van IT, om zo snel te kunnen inspelen op de veranderingen in de markt. Door werkplekken en servers via de Itass Cloud af te nemen, kan er snel op- of afgeschaald worden zonder hoge investeringen in hardware en software licenties.

In onze volgende blog zullen wij meer informatie geven over de mogelijkheden en voordelen van de Itass Cloud. Als u niet op deze blog wilt wachten, vertellen wij u graag persoonlijk welke mogelijkheden en voordelen er zijn met de Itass Cloud. Neem hiervoor contact op met één van onze accountmanagers via telefoonnummer 
088 - 888 0 700.

 

Itass en Toshiba; het beste op het gebied van printing!


Vanaf 1 maart 2016 is Itass trotse partner van Toshiba. Met deze ontwikkeling beschikt Itass over meerdere mogelijkheden om bij haar klanten 'Document Management' oplossingen naar een hoger niveau te brengen.

Toshiba staat, zoals u ook van Itass gewend bent, voor hoge kwaliteit en uitmuntende service. Met de lancering van de nieuwe lijn machines beschikken wij nu over krachtige en snelle MFP printers, die naast het printen ook op het gebied van digitaliseren de boventoon voeren. Veel relaties van Itass maken al gebruik van dergelijke oplossingen.

Toshiba biedt standaard follow me printing en kostenbesparend afdrukken. Als ondernemer weet u precies wat uw afdrukkosten zijn en waar u kunt besparen. Alle afdrukken gaan op basis van nacalculatie, u betaalt nooit voor iets wat u niet gebruikt.


                      KPN klanten kunnen nu gratis overstappen


KPN maakte onlangs bekend dat per 1 juni 2016 de tarieven en algemene leveringsvoorwaarden gewijzigd worden. KPN haar tarieven, voor zowel internet als telefonie, worden verhoogd en de betaaltermijn voor alle zakelijke diensten wordt gewijzigd naar 21 dagen.

Door deze wijzigingen hebben KPN klanten het recht om hun abonnement kosteloos op te zeggen. Dit houdt in dat klanten tot 1 juni 2016 over kunnen stappen naar OZMO, zonder een afkoopbedrag voor het huidige contract te betalen.
 
Adobe producten en licenties
Itass is al jaren leverancier van Adobe producten en licenties. Voor de creatieve professional zijn Adobe producten een onmisbaar hulpmiddel in de ontwikkeling van creatieve producties. Of het nu om online of offline producties gaat, alleen met het juiste Adobe pakket komt een creatief concept uiteindelijk tot een fantastisch eindresultaat.
 
Itass wedstrijd-sponsor bij FC Emmen
FC Emmen is dit seizoen als 7e geëindigd in de Jupiler League. Daarmee heeft de club zich net als vorig seizoen geplaatst voor de play-offs, met kans om te promoveren naar de eredivisie. Vanavond speelt de ploeg eerst uit tegen Almere City FC. Op vrijdag 6 mei is de beslissende return in Emmen.

Itass is de wedstrijd-sponsor van deze wedstrijd. Hiervoor hebben wij een aantal kaarten beschikbaar op de Oost Tribune. Als u graag bij deze belangrijke wedstrijd aanwezig wilt zijn, neem dan contact met ons op. Hierbij geldt wel op=op. Wees er dus snel bij en kom FC Emmen aanmoedigen.
 
Abiant Lycurgus, van harte gefeliciteerd!
Het is volleybalclub Abiant Lycurgus gelukt! De club is voor het eerst in de geschiedenis kampioen van Nederland geworden. Namens Itass van harte gefeliciteerd met deze geweldige prestatie!

 
Copyright © 2016 Itass B.V., Alle rechten voorbehouden.