Copy


Traplift  Museum Kruysenhuis feestelijk in gebruik genomen'.

Piet van Boxtel en Marlies Vonk-traplift Museum Kruysenhuis

Piet van Boxtel, vriend van het museum van het eerste uur en voormalig VVV-en horecabestuurslid was uitgenodigd om de officiële handeling te verrichten. Hij mocht als eerste met de lift naar boven.
foto: Jan Appels

 


Beste deelnemers, sponsoren en donateurs
 

Ruim een maand na onze succesvolle veilingactie  ‘Geef het museum een lift!’ is op zondag 2 december de traplift in Museum Kruysenhuis feestelijk in gebruik genomen! 

Van nu af aan  kunnen bezoekers die minder goed ter been zijn de expositieruimte van het museum op de eerste etage bereiken. Het zijn eigenlijk twee liften geworden want ook voor het verhoogde gedeelte in de tentoonstellingsruimte is een stoellift geplaatst. De nieuwe liften zijn ook qua kleur mooi aangepast. En in zo'n korte tijd gerealiseerd! Kortom: Vakwerk!

In zijn welkomstwoord dankte bestuursvoorzitter van museum Kruysenhuis Han Smits nogmaals allen die een bijdrage hebben geleverd aan de realisatie van deze lift en ze hopen  jullie natuurlijk binnenkort een keer in het museum te mogen begroeten. En ik sluit me daar helemaal bij aan!

met vriendelijke groet en tot gauw

Marlies
Marlies Vonk en Piet van Boxtel bij de nieuwe traplift.

Marlies Vonk en Piet van Boxtel bij de nieuwe traplift.

Copyright © 2012 *|LIST:COMPANY|*, Alle rechten voorbehouden.