Copy
Beste kunstliefhebbers
 
In het verleden heeft u zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief of hebben wij uw contactgegevens ontvangen om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en/of evenementen en activiteiten van de Galerie De Toonzaal en Atelier Marlies Vonk in Oirschot .
 
Zoals jullie weten treedt op 25 mei treedt de nieuwe privacywet in werking. Daarom vragen we je om ons éénmalig en expliciet toestemming te verlenen om je deze nieuwsbrief te mogen blijven toesturen. Dat gaat als volgt: (1) Druk op onderstaande knop. (2) Bevestig je aanmelding door op de knop: Update Profile te klikken. Klaar!

 

We gebruiken uw persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden en zullen ze ook zeker niet aan anderen ter beschikking stellen. U kunt u erop blijven vertrouwen dat wij in de toekomst net zo zorgvuldig met uw contactgegevens omgaan als dat we dit altijd hebben gedaan.
 
Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u vragen hebben aan de hand van deze e-mail en/of moeilijkheden ondervinden bij het aanmelden of uitschrijven dan kunt u direct contact opnemen met info@detoonzaal.com
 
Met vriendelijke groet,
 
Marlies Vonk
Galerie De Toonzaal    
update subscription preferences
 
                                Marlies Vonk op Facebook Like us?

Expositieruimte voor kunst en toegepaste kunst
Rijkesluisstraat 19A - 5688 EC Oirschot - 0499 574012 -
info@detoonzaal.com - http://www.detoonzaal.com/

Openingstijden: Flexibel:
donderdag, vrijdag, zaterdag
11:00  - 17:00 uur
iedere eerste zondag van de maand tenzij anders aangegeven.
13:00 - 17:00 uur
 
… en
als we toevallig open zijn.

Buiten deze tijden is bezoek op afspraak mogelijk.
Copyright © 2018 Marlies Vonk - Beeldend kunstenaar, Alle rechten voorbehouden.

De Toonzaal gebruikt uw  persoonlijke gegevens niet voor andere doeleinden dan het sturen van informatie over de activiteiten van Galerie De Toonzaal en Atelier Marlies Vonk Ze worden ook niet aan anderen ter beschikking gesteld.
 
 
Wanneer u geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen kunt u zich eenvoudig uit schrijven via de Afmelden-link of via  info@ De Toonzaal.com
 
 
 
 This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Marlies Vonk - Beeldend kunstenaar · Rijkesluisstraat 19A · Oirschot, NBr 5688 EC · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp