Copy
      Zondagmiddag 5 juni 2016  van 13:00 tot 17:00 uur       
 
 
1 jaar Sunday Shopping!


Het is al bijna niet meer weg te denken uit Oirschot. Sunday Shopping.  Iedere 1e zondag van de maand. Ook dit jaar rollen de OIRSCHOT ORIGINALS, winkels, galeries en horecagelegenheden in het centrum en daarbuiten weer graag de rood-paarse lopers uit en trakteren de bezoekers op diverse verrassingen, lekkernijen en entertainment. https://www.facebook.com/Oirschot


  Fotoactie:  Groeten uit Oirschot.


Ansichtkaarten. Wie kent ze niet van vroeger? Zij vormen het uitgangspunt van de fotoactie: Groeten uit Oirschot . In de etalages van de aangesloten ondernemingen wordt een uitvergroting van nostalgische ansichtkaarten uit Oirschot geëxposeerd. Wil je ook op een ansichtkaart?  Laat je dan zondagmiddag fotograferen door onze fotografen op een van de vele pittoreske locaties die Oirschot rijk is . Alle foto’s  kunnen daarna worden bewonderd op de ‘Wall of Fame’  bij de Hema en op Facebook! Daar kunnen de foto’s vanaf 7 juni gratis worden afgehaald. Op Facebook verdient de foto met de meeste likes een vergroting op canvas!
https://www.facebook.com/Oirschot


 
Kunst of Niets
Vraagt u het zich ook wel eens af?  Dat erfstuk van tante Annie, zou dat misschien waarde hebben? Het evenement Kunst of Niets’  biedt de mogelijkheid om daar achter te komen. Kapittel van Oirschot geeft  tussen 13:00u en 17:00u op 3 locaties rondom de Markt de inwoners uit Oirschot maar ook niet-inwoners, de gelegenheid om voorwerpen voor te leggen aan deskundigen. http://www.kapittelvanoirschot.nl/kunstofniets/


Draaiorgel Fata Morgana
 


Geen feestje zonder muziek natuurlijk. Daarom zijn we blij dat we orgelman Thijs Heanen bereid hebben gevonden om met zijn gerestaureerde orgel Fata Morgana naar Oirschot te komen. Genieten maar!

Oirschotse verhalen
En of dat allemaal nog niet genoeg is trakteert Frans Bevers de bezoekers op humoristische verhalen over de historie van Oirschot bij  DE GROTE PROAT STOEL in de Rijkesluisstraat.
 
 

Winkelen in Oirschot was nog nooit zo leuk!

Info:
Marlies Vonk , De Toonzaal  0613350936
Christine Geerts,  Ons Zus  06-51640422.
https://www.facebook.com/Oirschot