We sturen je deze Hillywood Headlines omdat we hebben samengewerkt of omdat we elkaar op de hoogte zouden houden. 
Afmelden kan eenvoudig onderaan. Natuurlijk hopen we dat je met dit magazine inspiratie opdoet voor jouw eigen marketing.


Kun je deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier.
PRezz Video PR
Adrenaline!

Al eens meegemaakt dat iemand vroeg of je ‘effe’ iets voor de camera wil zeggen? Je adrenaline niveau stijgt onmiddellijk.
 
Of dat je een collega zoekt die, namens je organisatie, iets inhoudelijks voor de camera moet vertellen en dan graag professioneel, kordaat, authentiek en liefst ook een beetje ‘good looking’. Hmmmm, de spoeling wordt dun.
 
Was het spreken bij ‘Camera loopt!’ maar net zo eenvoudig als een babbeltje bij het koffieapparaat! En hoe weet je dat je goed overkomt op de film?

Presenteren

We geven je hieronder een aantal tips:

1. Zoals altijd, een goede voorbereiding is het halve werk. Weet wat je wil zeggen. Schrijf het desnoods uit. Oefen een aantal malen hardop. Onthoud de kernwoorden die het meest belangrijk zijn. En laat voor de camera los dat het allemaal letterlijk opgedragen hoeft te worden.
 
2. In je voorbereiding kun je vooraf informeren welke vragen gesteld gaan worden.
 
3. Handig om een nieuwtje of onderzoekcijfers ‘in the pocket’ te hebben, om je expertise op het onderwerp te laten blijken.
 
4. Tsjee, weer zo’n inkopper, maar wel een essentiële: Smile! Lachende mensen hebben meer impact op de kijker, dan zij die dat niet doen. Kijk maar eens naar Mark Rutte. Al heeft hij nog zulke negatieve boodschappen te melden, hij blijft lachen. Op mediatraining geleerd. Oefen jezelf in je houding, rechtop, zelfverzekerd, open.
 
5. Kies voor een krachtige kleur kleding. Geen dessins en zeker geen kleine streepjes en stipjes. Op beeld komt dat heel onrustig over. 
 
6. Even je make-up checken. Dit geldt ook voor de mannen. Als je regelmatig voor de camera ‘moet’ is een poederdoos - tegen eventuele glimplekken op je voorhoofd - in je bureaula een must.
 
7. Als je je nog niet zelfverzekerd genoeg voelt om recht in de cameralens te spreken, kun je ook vragen of de interviewer naast de cameraman m/v gaat staan.
 
Tip voor de cameraman/journalist (m/v): Wat goed werkt is een generale repetitie voor te stellen en deze alvast op te nemen. Wie weet staat alles er - als het er nog niet zo toe doet (?) - wel in een keer goed op.
Stimulansz - videojaarverslag 2012

Hier zijn we trots op!

Voor het derde achtereenvolgende jaar mochten we weer aan de slag voor een videojaarverslag voor Stimulansz. Dit keer laten zij hun relaties en klanten aan het woord.  Was weer leuk om te maken!
Uitzinnige fans maken presenteren onmogelijk

Presenteren maar?

Ook al heb je je goed voorbereid, sta je zelfverzekerd voor de camera en heeft de visagie zijn/haar best gedaan. Er zijn ook andere elementen die tussen jou en de camera kunnen komen. Uit Eredivisie live.
Hoe plaats ik een video op mijn website?

Kind kan de was doen!

Je video staat op YouTube, maar nu wil je je film ook op je website zetten?
Embedden/insluiten heet dat.
En alweer: heel eenvoudig, kinderspel. Als je maar even weet hoe het moet. Ania laat het je zien.

Onze kijktip: Hitchcock 

Afgelopen maandag hadden wij de laatste les 'Documentaire Maken in de Praktijk' in het Louis Hartlooper Complex. Om alvast te vieren dat we die avond ons certificaat in ontvangst gingen nemen, hebben we onszelf op de film ‘Hitchcock’ getrakteerd. De film laat de boeiende worstelingen van Alfred als meesterregisseur en als echtgenoot zien. Vorige week ging Hitchcock in de Nederlandse bioscoop in première. We hebben er van genoten. 

Hitchcock

Benut je persmoment! Personal media coaching. 
Staat de pers bij je op de stoep? Zorg dat je er klaar voor bent. Judith de Bruijn, presentatie- en mediatrainer, gaat met jou aan de slag. Ze zet met jou op een rijtje wat je gaat zeggen, hoe je het gaat zeggen en hoe je het interview naar je hand kunt zetten. Personal media coaching in 2 uur op je eigen werkplek, € 495,-. Zo benut je het persmoment voor je eigen boodschap. Meld je aan!

PRezz, wat? Hoe schrijf je dat?

PRezz Video PR is een videoproductiehuis.  Wij werken met een groot netwerk van filmprofessionals, animatiemakers, voice-overs, acteurs, en regisseurs binnen en buiten Nederland. Met onze expertise op het gebied van marketing en communicatie heb je een doeltreffend script en video in handen, die je in kunt zetten voor promotie en acquisitie. Creatieve storytelling zorgt voor een boeiende insteek van je film. We doen het projectmanagement, regie en productie. Daarnaast helpen we je ook op weg met de juiste inzet van videomarketing (o.a. social media), waardoor je film en je bedrijf hoger in de zoekmachines scoren.

PRezz op het podium

PRezz geeft lezingen, trainingen en workshops: 'De geheimen van videomarketing', 'Beter scoren in de zoekmachines, tips en trucs', 'Een pakkend script schrijven', 'Maak je eigen commercial'. Mail ons voor meer informatie.

Videoproductiehuis PRezz Video PR - Landgoed Beukenrode - Doorn - www.prezz.org - info@prezz.org 
Copyright © 2013 PRezz videoproductiehuis, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp