Hillywood Headlines* is het online magazine van PRezz videoproductiehuis. We bieden je hiermee graag inspiratie, mogelijkheden, nieuwtjes, tips en trucs voor het doeltreffend inzetten van video en videomarketing.

*Hillywood is natuurlijk een knipoog naar de Utrechtse Heuvelrug, waar we gevestigd zijn. Onleesbaar? Klik hier.

 
PRezz videoproductiehuis - Velperengh 16 - 3941 BZ  Doorn - 0343-517377 - www.prezz.org - info@prezz.org

Hoe Simon ook jouw leven beïnvloedt

Als je de informatie over bedrijfsvoering of marketing op social media een beetje volgt, dan heb je ongetwijfeld Simon Sinek langs zien komen. In zijn TEDx TALK ‘Start with WHY’ vertelt hij wat de meest invloedrijke leiders gemeen hebben en waarom hun bedrijven zo succesvol zijn.

Onbezorgd

Voor het concept van de bedrijfsfilm van Deur Financiële Diensten hebben wij ook eerst stilgestaan bij de WHY. Waarom doen de medewerkers van dit verzekeringskantoor wat zij doen? Wat betekenen zij voor hun klanten? En hoe kunnen we ‘onbezorgd verzekerd’ in beeld brengen? Gelukkig wisten wij het uit eigen ervaring.
 

En onze 'WHY' dan?

'Onbezorgd’ zou ook bij ons passen. We nemen je graag bij de hand om je van a tot z te begeleiden tot een doeltreffende video. We starten met een brainstorm, waarin jouw doel, jouw doelgroep én jouw budget aan de orde komen. Wat is jouw verhaal? Hoe kunnen we dat creatief met beelden invullen?

We stemmen de planning met je af. We regelen óók de locaties, de rekwisieten, de teksten, de muziek en de voice-over, als die nodig zijn. Dan pas gaan we filmen en monteren, of animeren.

Zelfs nadat je film helemaal klaar is en gelanceerd wordt, helpen we je graag. Wat heb je tenslotte aan een filmpje, dat niet bekeken wordt? Voor het online zetten en promoten van je video hebben we alle tools voor je. Benieuwd naar onze werkwijze? Jouw video in 7 stappen.
 

Een creatief concept voor jouw video?

En jouw WHY? Heb je 'm al scherp? Eens samen over brainstormen? Wij vinden het steeds weer een uitdaging én een privilége om dat in een pakkend videoscript om te zetten. Ons uitdagen een leuk concept voor je te verzinnen? Graag.
 

En?
Hoe was het?

Na 5 jaar PRezz en 473 gemaakte films, vierden we onlangs ons lustrum. Dank voor de geweldige belangstelling, felicitaties, bloemen, wijn en champagne. Op onze Facebookpagina vind je een compilatie van de inspirerende week. Ondertussen hebben ook niet stil gezeten: de teller staat inmiddels op 482.

Kijktip:
‘n heel festival

Wij zijn fan van het Louis Hartlooper Complex. Het aankomende festival slaan wij over, maar omdat we weten dat veel van onze lezers fanatieke fietsers zijn, promoten we graag het ITFFU, het International Tour Film Festival Utrecht. Zeven dagen films, t/m 1 juli, met fietsen in de hoofdrol, met natuurlijk o.a. ‘Ventoux’.

Wat vliegt
de tijd!

Nog een krappe twee weken te gaan en dan nemen we alweer afscheid van onze stagiaires Martijn en Dejan. Op de laatste terugkomdag op het Grafisch Lyceum scoorden ze hoge ogen met hun humorvolle eindvideo, helemaal zelfstandig gemaakt. Jullie ook bedankt, heren! En Dejan… die zien we na de vakantie fijn terug.

Weblish.
The Movie.

Voor Manuela van Prooijen van Weblish staat onomwonden vast, dat een video op je website een must is, wil je goed gevonden worden. 'Er zijn drie dingen die ik graag in mijn bedrijfsvideo naar voren wil laten komen', aldus Manuela. 'Mijn locatie. Dat ik met meer trainers werk. En onze hands-on, informele sfeer.' Kijk of het gelukt is.

Video - geen doel op zich!

Het hebben van een bedrijfsfilm is natuurlijk nooit een doel op zich. Zodra wij een film afleveren, ontvang je een aantal handige tools om je video on- en offline doeltreffend in te zetten. Heb je geen zin of tijd om dat zelf te doen? Wij werken samen met Marketing Guys, die een efficiënte campagne voor jouw film op kunnen zetten. 

Jeugd, 
zet 'm op!

Ruim een half jaar geleden maakten we een leuke video compilatie voor 'Create! Heuvelrug', het podium waar jongeren hun talenten kunnen tonen en mooie prijzen winnen. Voor de promotie van de volgende editie van 'Create!' hebben we de beelden hergemonteerd tot een trailer. Dus jeugd van de Heuvelrug, zet ‘m op!

 

PRezz, wat? Hoe schrijf je dat?

PRezz maakt films én animaties vanuit een marketing- en communicatie visie. We denken na over de juiste, kernachtige boodschap en hoe je die in je video doeltreffend kunt neerzetten met de juiste call-to-action. We zoeken daarbij de beste vorm om jouw boodschap te vertalen naar duidelijke en attractieve beelden. 

Wij werken met een groot netwerk van filmprofessionals, animatiemakers, voice-overs, acteurs en regisseurs binnen en buiten Nederland. We doen het projectmanagement, regie en productie. Daarnaast helpen we je ook op weg met de juiste inzet van videomarketing (o.a. social media). Zo zet je je video optimaal in voor succesvolle promotie en acquisitie en scoor je hoger in de zoekmachines.


 

Achter de coulissen

Ja, natuurlijk kun je ons vinden op social media. (Like ons!) We geven tips, trics en inspiratie voor jouw beste video en videomarketing op Twitter. En kijk op onze Facebook pagina voor een kijkje achter de schermen. Doe alsof je thuis bent!
 

PRezz op het podium

PRezz geeft verschillende lezingen, trainingen en workshops. Bijvoorbeeld: 
  • De geheimen van videomarketing
  • Morgen jouw video online
  • Maak je eigen commercial
  • Beter scoren in zoekmachines, tips & trucs
  • Ha, de camera komt! Beter pres(en)teren voor de camera
  • Een pakkend script schrijven voor bedrijfsfilms 
Interesse? Kijk voor de volledige lijst op de workshoppagina of mail ons.
Forward
Share
Tweet
Share
PRezz videoproductiehuis - Velperengh 16 - 3941 BZ Doorn - 0343-517377 - www.prezz.org
 

Copyright © PRezz videoproductiehuis