Kun je deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier.
www.prezz.org
Bloopers, het feestje van het filmmaken.
 

Lang leve de bloopers!?

Voor Blooming trainingsbureau maakten we een serie video’s, waarin alle medewerkers zichzelf kort introduceren en de belangrijkste trainingen presenteren. Bij het afleveren van de films hebben we, als bonus, een compilatie van de bloopers meegeleverd. Chapeau voor alle medewerkers, want in de daadwerkelijke films doen zij uitstekend en passievol hun verhaal.Commercials
Als je op teevee naar commercials kijkt, zie je in bijna alle gevallen acteurs die keurig betaald worden voor hun acteerprestaties. Nikki van Passel ontvangt ca. 4000 euro per Vifit commercial. Lieke van Lexmond zou per Zalando spotje 50.000 euro bijschnabbelen en Harry Piekma, 's Neerlands bekendste supermarktbedrijfsleider ontvangt jaarlijks een salaris van tegen de Balkenendenorm.

Bedrijfsvideo

Terug naar de bedrijfsfilm. In 9 van de 10 gevallen werken we met medewerkers van het betreffende bedrijf of met vrijwilligers op de set. En waarom ook niet?
- Het is goedkoper dan werken met acteurs.
- Je geeft zo het juiste, persoonlijke beeld van je bedrijf.
- Het verhoogt de betrokkenheid van je medewerkers.

In première
Wij genieten ervan om vrijwilligers op de set te begeleiden. Dat bewijst wel deze film die we gemaakt hebben voor het Diakonessenhuis. Alle acteurs zijn vrijwilligers of medewerkers. En wat hebben ze het goed gedaan! 
 

De website met de film voor fondsenwerving is deze week gelanceerd. Kijk op www.diakonessenhuis.nl/huiskamer voor meer info. Misschien heb je wel interesse in het donateursgala in november of de veiling om de huiskamer te realiseren?

Tips
Handige tips voor het werken met vrijwillige 'acteurs' op de filmset

1 - Ook vrijwilligers moet je 'casten'. Bedenk in de scriptfase al welk type je nodig hebt om je boodschap geloofwaardig neer te zetten.
2 - Om probleemloos je film op internet te kunnen zetten, laat je alle acteurs vooraf een quitclaim (toestemming voor het openbaar maken van portret) ondertekenen. Meer over portretrecht.
3 - Met een goede planning en briefing vooraf én op de filmset zelf, weet iedereen wat er verwacht wordt (soms wachten?) en kunnen ze zich beter inleven. Geef niet alleen informatie over hun specifieke rol, maar vertel ook het verhaal en het doel van de hele productie.
4 - Wij geven er de voorkeur aan om vrijwilligers geen tekst te laten zeggen in de camera. Kies je hier wel voor, zorg dan voor korte stukjes tekst en laat ze niet vooraf instuderen voor een natuurlijk effect.
5 - Neem zelf extra kleding en mogelijke reserve rekwisieten mee als die voor het beeld belangrijk zijn en hou je visagie kit paraat.

Professionals

Mocht je toch willen kiezen voor professionele acteurs in je film? Of een visagist? Of een voice-over? Wij hebben ze in alle soorten en maten. 

Toch bloopers?
En wat doen wij met bloopers? We knippen ze er netjes uit in de montage.

Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook
Elburg Foods video

Hier zijn we trots op!

Help je mee? Voor het Diakonessenhuis, in opdracht van JCI-Utrecht, hebben we deze film gemaakt om sponsors te werven voor de nieuw te bouwen huiskamer. Best een uitdaging. Filmen met een andere cameravoering dan gebruikelijk, meerdere sets in één take, met allemaal vrijwilligers in de hoofdrol en dat in een ziekenhuis in volle gang. Het is een film geworden waar we allemaal trots op zijn. Stuur ‘m gerust door. 
Meer info over de huiskamer.
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook

Onze kijktip

De Belgische film ‘Deux jours, une nuit’ zit in de selectie voor de Officiële Competitie van het Cannes Filmfestival en is geregisseerd door de broers Jean-Pierre en Luc Dardenne. Zij ontvingen al twee keer eerder een Gouden Palm voor hun films. In ‘Deux jours, une nuit’ probeert Sandra haar baan terug te krijgen door haar collega’s te overtuigen hun bonus op te geven. Dit overtuigende drama draait onder andere in EYE, en in veel andere bioscopen.
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook

Bedrijfsauto event

Hebben we in Hillywood Headlines eerder een testvideo getoond van een Tesla, in deze eventregistratie zie je maar liefst 7 auto's getest. Wat een leuke dag! Twee van onze cameramannen blij dat ze mee mochten. Auto’s testen, bij FC Utrecht op bezoek, een interessant bedrijfsbezoek en van ‘s middags tot ‘s avonds heerlijk te eten en te drinken bij het Hilton. Wel alles filmen graag.
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook
Is this real life? video

Shop till you blub!

Met een animatie kun je iets op een eenvoudige manier uitleggen. And guess what? Animaties maken we ook!  Zoals deze voor  Catchthebluefish. Heerlijk vanuit je luie stoel zoeken naar interessante aanbiedingen bij favoriete lokale winkeltjes. Ooit gehoord van een sokkenservice? Weten waar je 3D kan printen? Een chauffeursdienst? Je eigen mueslimix samenstellen? 
Meer van onze animaties zien? Bekijk de 1-minuutje-showreel.
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook

Thuis bioscoop

Terwijl iedereen een abonnementje Netflix of HBO aan het proberen is, ontdekten we Pathé Thuis. 
Pathé Thuis biedt films die kort geleden in de bioscoop draaiden, maar ook films die al wat ouder zijn. Hoe ouder de film, hoe goedkoper. Alle films zijn voorzien van Nederlandse ondertitels of zijn Nederlands gesproken. 
Het aanmelden is gratis en je rekent eenvoudig af per film die je wilt bekijken.
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook

McDonalds
WK viral GOL!

In deze editie kan een WK viral niet ontbreken. In de commercial blokken op televisie zien we Bavaria met de Holàndress en Jumbo's Juichpakken. 
McDonald's zet in het kader van Brasil 2014 een filmpje online en dat is al bijna 3 miljoen keer bekeken. Behoorlijk goedkoper dan adverteren tijdens het WK. Slimme marketing, dus. Of we deze als commercial toch nog op tv krijgen? We weten het niet. Of wachten ze op de finale Nederland-Brazilië?
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook
Hoe maak je je eigen YouTube kanaal aan?

Kadootje voor trouwe lezers

Wat zijn de tips en trucs om met je video beter gevonden te worden in de zoekmachines? Op het Tekstnet congres van 5 juni jl. hebben we onder andere de workshop 'Scoor dubbel met je video op YouTube' gegeven. 
De tips & trucs uit deze workshop hebben we voor je verzameld en omgezet in een E-book. We wilden onze trouwe Hillywood Headlines-lezers deze informatie niet onthouden. 
Kadootje. Bij deze.
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook

Stoer of wat?!

Afgelopen maanden hadden we niet alleen stagiair Robin van het Grafisch Lyceum en Gustav van het ROC Creative College bij ons aan de slag. 
Ook havisten Timo en Marnick van het Revius Lyceum Doorn vonden bij ons onderdak voor een arbeidservaringsplaats. Zij maakten in een korte week dit muziekclipje bij zelf geproduceerde muziek. Stoer of wat!? Ook na de zomer bieden we stageplaatsen.
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook

Trends
met tapas!

Als je alle ontwikkelingen wil volgen op het gebied van online en video marketing zitten er te weinig uren in een dag. 
Voor onze vaste relaties houden we daarom deze week een workshop 'Video(marketing), trends en kansen'. Omlijst met een borrel en lekkere tapas, zodat we ook weer eens de gelegenheid hebben om bij te praten. 
Wil je volgende keer van de partij zijn? Mail ons gerust. 
Like Hillywood Headlines - Lang leve de bloopers!? (én een kadootje) on Facebook

Achter de coulissen

Ja, natuurlijk kun je ons vinden op social media. We geven tips, trics en inspiratie voor jouw beste video en videomarketing op Twitter. En kijk op onze Facebook pagina voor een kijkje achter de schermen. Doe alsof je thuis bent en...
 

PRezz, wat? Hoe schrijf je dat?

PRezz is een videoproductiehuis. Wij werken met een groot netwerk van filmprofessionals, animatiemakers, voice-overs, acteurs, en regisseurs binnen en buiten Nederland. Met onze expertise op het gebied van marketing en communicatie heb je een doeltreffend script en video in handen, die je in kunt zetten voor promotie en acquisitie.

PRezz videoproductiehuis

Creatieve storytelling zorgt voor een boeiende insteek van je film. We doen het projectmanagement, regie en productie. Daarnaast helpen we je ook op weg met de juiste inzet van videomarketing (o.a. social media), waardoor je film en je bedrijf hoger in de zoekmachines scoren.
 

PRezz op het podium

PRezz geeft  verschillende lezingen, trainingen en workshops: 
  • De geheimen van videomarketing
  • Morgen jouw video online
  • Maak je eigen commercial
  • Beter scoren in zoekmachines, tips & trucs
  • Ha, de camera komt! Beter pres(en)teren voor de camera
  • Een pakkend script schrijven voor bedrijfsfilms
en meer. 

Kijk op onze website voor meer informatie over de workshops of mail ons.

PRezz videoproductiehuis - Nijendal 26 - 3941 KC Driebergen - www.prezz.org - info@prezz.org
Copyright © 2014 PRezz videoproductiehuis, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp