We sturen je deze Hillywood Headlines omdat we hebben samengewerkt of omdat we elkaar op de hoogte zouden houden. 
Afmelden kan eenvoudig onderaan. Natuurlijk hopen we dat je met dit magazine inspiratie opdoet voor jouw eigen marketing.


Kun je deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier.
PRezz Video PR
We gaan een intensieve week tegemoet: naast verschillende lopende producties gaan we aankomende week  verhuizen naar een groot pand! Maar liefst 3 studio’s én ruimte om een audiostudio en een bioscoopzaaltje te realiseren. De bioscoopstoelen zijn al binnen. Persberichten zijn de deur uit en we hebben even een filmpje op ons YouTube kanaal gezet, zie hieronder. En jij? Ben jij ook zo onbescheiden?

Stof je bescheidenheid af


PRezz verhuist

Meer over onze nieuwe locatie lees je in het persbericht.

In Nederland zijn we opgegroeid met ‘Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg’, ‘Niet zo hoog van de toren blazen’, ‘Je hoofd niet boven het maaiveld steken.’ En zo zijn er tallozen spreekwoorden en gezegden die ons hebben geleerd bescheiden te zijn.

Maar wil je dat mensen :
- overtuigd raken van jouw expertise,
- op de hoogte zijn van de lancering van je nieuwe product of dienst,
- enthousiast worden voor je seminar, congres of training,
- bekend raken met de producten in je (web)winkel,
- je nieuwe adres weten,
of ander nieuws?

Vertel het de wereld dan maar eens op onbescheiden wijze met een filmpje. Zet je video op YouTube en deel het op social media. Je nieuws wordt gezien en gedeeld. En met een video ben je beter vindbaar in de zoekmachines. Pluk de vruchten!
TeamSir5 fietst de Alpe d'HuZes voor de strijd tegen kanker

Hier zijn we trots op!

Twee keer per jaar ‘geven’ we onze creatieve geest en tijd ‘kado’ aan een goed doel. Dit keer voor TeamSir5 dat voor de strijd tegen kanker de Alpe d'HuZes gaat trotseren. Succes, mannen!
 
USF Elevator Experiment

Kuddedieren zijn we.

Je hoofd boven het maaiveld? Of je neus de andere kant op? Dit filmpje bewijst wat een kuddedieren we eigenlijk zijn. Interessant om te bedenken hoe jij staat ten opzichte van je concurrent.

Video is the new internet.

Online video, why?

1,5 jaar geleden startte PRezz met de overtuiging dat videomarketing een grote rol zou gaan spelen in online communicatie.
En hoe!
De cijfers in dit filmpje zeggen genoeg.

Onze kijktip: Filmarchief van Beeld en Geluid 

Informatie of een filmpje nodig voor een presentatie, een werkstuk of spreekbeurt? Kijk eens op http://www.beeldengeluid.nl. In de zoekbalk rechtsboven vul je het onderwerp in en er verschijnen verschillende filmpjes die jou (of je zoon of dochter) helpen een hoger cijfer te halen.

PRezz Open Studio

Met zo'n mooie locatie (lees het persbericht) hebben we wel een paar ideetjes voor een leuk openingsfeestje na de zomer. Kun je zo lang niet wachten en wil je alvast eens komen kijken of onze studio's uitnodigend genoeg zijn voor de opname van jouw video?  Neem gerust contact met ons op.

PRezz, wat? Hoe schrijf je dat?

PRezz Video PR is een videoproductiehuis.  Wij werken met een groot netwerk van filmprofessionals, animatiemakers, voice-overs, acteurs, en regisseurs binnen en buiten Nederland. Met onze expertise op het gebied van marketing en communicatie heb je een doeltreffend script en video in handen, die je in kunt zetten voor promotie en acquisitie. Creatieve storytelling zorgt voor een boeiende insteek van je film. We doen het projectmanagement, regie en productie. Daarnaast helpen we je ook op weg met de juiste inzet van videomarketing (o.a. social media), waardoor je film en je bedrijf hoger in de zoekmachines scoren.

PRezz op het podium

PRezz geeft lezingen, trainingen en workshops: 'De geheimen van videomarketing', 'Beter scoren in de zoekmachines, tips en trucs', 'Een pakkend script schrijven', 'Morgen Jouw Video Online'. Mail ons voor meer informatie.

Videoproductiehuis PRezz Video PR - (per 1 mei a.s.) Nijendal 26 - 3972 KC Driebergen - www.prezz.org - info@prezz.org
Copyright © 2013 PRezz videoproductiehuis, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp