Met Hillywood Headlines, het online magazine van PRezz videoproductiehuis, bieden we je graag inspiratie en tips voor het doeltreffend inzetten van video(marketing).

PRezz videoproductiehuis - Velperengh 16, 3941BZ Doorn - 0343517377 - info@prezz.org

Gelukkig kennen we Elvis.

Op een mooie wintermorgen waren wij vereerd Elvis in onze studio te mogen ontvangen. En weet je, het leven spatte van hem af! Hij slobberde een kom water leeg en trippelde rond alsof we overal in de studio stukken worst verstopt hadden.

Toen Dierenkliniek Hoofdstraat ons om een videoclip vroeg, waren we direct enthousiast. Voorwaarden: kort, beetje humor, graag snel klaar en met twee duidelijke boodschappen: 

1. Nieuwe vestiging en
2. Voortaan alleen op afspraak. 

Elvis in de hoofdrol zien?
We bedachten een leuk conceptje met joehoe, natuurlijk een dier in de hoofdrol. Gelukkig kennen we Elvis. 

Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat het met eventuele acteurs (man, vrouw, dier) voor jouw film niet goed komt. We denken graag met je mee en speuren in ons netwerk. 

Ook als het gaat om figuranten of de juiste voice-over stem.
Ook als het gaat om de juiste locatie of de benodigde rekwisieten.
Ook als je de juiste styliste of visagiste op de set wenst.
Ook uit ons netwerk putten? With pleasure. 

Hands-on

Elke eerste maandag van de maand kun je meedoen met een hands-on-practicum. 
Wij zien vaak dat bedrijven wél tijd en geld investeren in het maken van een bedrijfsfilm, maar deze nog niet goed (genoeg) inzetten op de beschikbare social media kanalen. Zonde! Doe je mee? Start om 16 uur. Kosten per keer € 45. 
Alle info op een rij.

Frisse snuiten

Heb je Niek of Didier al aan de telefoon gehad of een mailtje van hen ontvangen? Vanaf begin februari zijn zij hier aan de slag. Monteren, animaties maken, al een paar klanten de hand geschud. En zelfs taart gegeten bij een opdrachtgever. Het smaakt naar meer.
Weten wat onze ‘oude’ stagiaires over hun leerplek bij PRezz zeggen?

Beursgenoteerd

Elkaar face-to-face ontmoeten op beurzen blijft populair. Om nog meer rendement uit je beursinvestering te halen is video een doeltreffende tool. Onlangs kon je onze crew dan ook vinden op de Modefabriek in Amsterdam en hebben we een beursfilm voor de liftindustrie gemaakt.
Met video is je publiek vele malen groter dan op de beursvloer alleen. 

Grapje

'Graag met een beetje humor', zei Margot van TSOpro.
Dit voor een promovideo voor de nieuw te lanceren website. We kwamen uit op een mooie hoofdrol voor de schooldirecteur Martin. 
Rekwisieten: melkbekers, lunchtrommeltjes, een appel en een bal. 
Als je met naschoolse opvang te maken hebt, kijk dan zeker even op www.TSOpro.nl.
 

Kijktip: Jackie

Prachtig gefilmd. En genomineerd voor drie Oscars. Terecht. We beleven de wereld van Jacky Kennedy in de vier dagen van rouw en nasleep na de moord op haar man.
Actrice Natalie Portman speelt zo overtuigend dat je soms denkt naar originele beelden te kijken. Jackie draait sinds 16 februari in de bios. Zie de trailer

Video training

(Beter) notuleren kun je leren. Het Notuleercentrum biedt dat aan d.m.v. van een serie praktijkgerichte online videotrainingen.
Deze video's, twee lange vergaderingen en 18 korte teasers, mochten wij maken. Zie een voorbeeld. Misschien ook een idee voor jouw bedrijf om je mensen te trainen of met een online training extra inkomsten te genereren?

PRezz?

We maken films én animaties vanuit een marketing- en communicatie visie. Wie is je doelgroep, wat is je kernboodschap en wat wil je met de film bereiken? En, ook niet onbelangrijk: wat is je budget? Samen komen we tot een creatief concept voor een film die boeit. Met de juiste call-to-action. Kijk hier hoe we te werk gaan om jouw verhaal in een doeltreffende video om te zetten.

Je kunt rekenen op een groot netwerk van cameramensen, animatiemakers, regisseurs, scenaristen, acteurs, voice-overs, stylisten en editors binnen en buiten Nederland, waarmee we altijd het juiste team voor jouw film samenstellen. Over het projectmanagement, regie en productie hoef je je geen zorgen te maken, dat is bij ons in goede handen. Ook met de optimale lancering en promotie van je video, zodra je film klaar is, helpen we je graag.
 

Achter de coulissen

Ja, natuurlijk kun je ons vinden op social media. We geven tips en inspiratie voor jouw beste video en videomarketing op Twitter. En like onze Facebook pagina voor een kijkje achter de schermen. 
 

PRezz op het podium

PRezz geeft verschillende lezingen, trainingen en workshops. Bijvoorbeeld: 
  • Video, de meest gestelde vragen: Waarom? Hoe? En watkosttut?
  • Hoera, een video! En nu?
  • Een origineel video concept voor jouw bedrijf
  • Video(marketing) trends en kansen
  • Ha, de camera komt! Beter pres(en)teren voor de camera
  • The Battle
  • Filmavond in onze bios
Interesse? Kijk voor de volledige lijst op de workshoppagina of mail ons.
Forward
Share
Tweet
Share
PRezz videoproductiehuis - Velperengh 16 - 3941 BZ Doorn - 0343-517377 - www.prezz.org
 

Copyright © PRezz videoproductiehuis


This email was sent to monika@prezz.org
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PRezz videoproductiehuis · Velperengh 16 · Doorn, 3941BZ · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp