Hillywood Headlines* is het online magazine van PRezz videoproductiehuis. We bieden je hiermee graag inspiratie, mogelijkheden, nieuwtjes, tips en trucs voor het doeltreffend inzetten van video en videomarketing.

*Hillywood is natuurlijk een knipoog naar de Utrechtse Heuvelrug, waar we gevestigd zijn. 

Er dreigt een lege zaal...

Je organiseert een evenement, een congres of een workshop. Je hebt een keigoed programma en topsprekers. De zaal is geregeld. De datum komt met rasse schreden dichterbij, maar het verwachte aantal aanmeldingen blijft uit. Hmmmm, dat evenement leek toch zo'n goed idee?

Jazeker, een evenement, een congres of een workshop organiseren is een goede marketing- en communicatietool:
- Je kunt er je expertise mee tonen.
- Je kunt er je naamsbekendheid mee verhogen.
- Je kunt er een grote doelgroep mee bereiken.
- Je kunt er gemakkelijk contacten leggen.
- Je kunt er de juiste feedback van je doelgroep ontvangen.

Corbin Ball geeft in zijn 'Meeting Technology Trends for 2014' op verschillende manieren aan dat video onmisbaar is. We agree. Daarom zijn de agenda's van onze filmers ook dit najaar weer gevuld om behoorlijk wat events en congressen op te nemen. Je kunt het succes van jouw event verhogen met een goede film. Benieuwd hoe? Lees hier! 

'Gouden gids' voor video's

Je hoeft Netshell nog niet te kennen. Hoewel, dat zal snel zal veranderen! Netshell Business Views is de 'gouden gids' voor bedrijfsvideo's. 
Met een slimme zoekfunctie kun je gemakkelijk bijvoorbeeld een advocaat of een meubelmaker zoeken in jouw woonplaats, voorzien van een persoonlijke promovideo. Netshell belde ons of we partner wilden worden. En gisteren hebben we het contract ondertekend. Kijk waarom Netshell voor jou interessant is.

Open Borrel. Met workshop.

Open Coffees kennen we wel. PRezz organiseert iets anders: een Open Borrel. Met een workshop 'Video, de meest gestelde vragen'. Iedereen heeft het over video en videomarketing, maar waarom eigenlijk? Wat bereik je ermee? Hoe pak je het aan? En wat kost het? Nieuwsgierig?
Je bent welkom op donderdag 6 november a.s. van 16 tot 18 uur. Gratis.
Aanmelden kan heel eenvoudig per e-mail.

Presenteren? Probeer 't zelf!

Of we webcambeelden in een animatie kunnen monteren? Ja, dat kan. Animatie en webcam opnames: wat ons betreft is het een goed huwelijk geworden. Presenters Web Academy, specialist in webcamcommunicatie, leert je professioneel presenteren voor de webcam. Immers, er wordt steeds meer online vergaderd en d.m.v. webinars gepresenteerd. Proberen of je presenteertalent hebt? Op de website vind je, naast onze animatie, een probeerbutton.

Kijktip: Samba in de bios

Met 19 miljoen bioscoop bezoekers is de kans groot dat je de film 'Intouchable' hebt gezien. Regisseur Olivier Nakache en Erik Toledano hebben een nieuwe Franse komedie: Samba. Hierin brengt het lot Alice, een manager met een burn-out en de illegaal in Frankrijk verblijvende Samba samen. Spreekt het voor zich dat de hoofdrol weer gespeeld wordt door acteur Omar Sy? Bioscooppremière op 13 november a.s.

De talenten van hier en nu

Wat een leuk evenement was dat, 'Create! Heuvelrug'. De mogelijkheid voor jongeren om hun talent op het gebied van zang en dans te tonen.
En heb je de echte Celebs, de jury leden, al gespot?
Ook die heeft onze cameraman Mike gefilmd. De beelden van deze impressie worden volgend jaar herbruikt voor een aansprekende aankondiging van 'Create! 2015'.
Zo kan dit evenement weer nieuwe talenten bereiken. Twee vliegen in één klap dus.

Verder dan
een video

Regelmatig organiseert PRezz workshops en presentaties. Voor haar vaste relaties staat op 14 november de workshop 'Video(marketing) trends en kansen' op het programma. Wij maken namelijk niet alleen attractieve en kwalitatieve bedrijfs- en promotiefilms, maar zorgen er ook graag voor dat jouw film goed door jouw doelgroep gezien wordt en dat je jouw doelen met de video bereikt.
Ook interesse? Laat het ons gerust weten.

 

PRezz, wat? Hoe schrijf je dat?

PRezz maakt films én animaties vanuit een marketing- en communicatie visie. We denken na over de juiste, kernachtige boodschap en hoe je die in je video doeltreffend kunt neerzetten met de juiste call-to-action. We zoeken daarbij de beste vorm om jouw boodschap te vertalen naar duidelijke en attractieve beelden. 

Wij werken met een groot netwerk van filmprofessionals, animatiemakers, voice-overs, acteurs en regisseurs binnen en buiten Nederland. We doen het projectmanagement, regie en productie. Daarnaast helpen we je ook op weg met de juiste inzet van videomarketing (o.a. social media). Zo zet je je video optimaal in voor succesvolle promotie en acquisitie en scoor je hoger in de zoekmachines.


 

Achter de coulissen

Ja, natuurlijk kun je ons vinden op social media. (Like ons!) We geven tips, trics en inspiratie voor jouw beste video en videomarketing op Twitter. En kijk op onze Facebook pagina voor een kijkje achter de schermen. Doe alsof je thuis bent!


 

PRezz op het podium

PRezz geeft verschillende lezingen, trainingen en workshops. Bijvoorbeeld: 
  • De geheimen van videomarketing
  • Morgen jouw video online
  • Maak je eigen commercial
  • Beter scoren in zoekmachines, tips & trucs
  • Ha, de camera komt! Beter pres(en)teren voor de camera
  • Een pakkend script schrijven voor bedrijfsfilms 
Interesse? Kijk voor de volledige lijst op de workshoppagina of mail ons.
Forward
Share
Tweet
Share
PRezz videoproductiehuis - Nijendal 26 - 3941 KC Driebergen - 0343-517377 - www.prezz.org
 

Copyright © PRezz videoproductiehuis