We sturen je deze Hillywood Headlines omdat we hebben samengewerkt of omdat we elkaar op de hoogte zouden houden. 
Afmelden kan eenvoudig onderaan. Natuurlijk hopen we dat je met dit magazine inspiratie opdoet voor jouw eigen marketing.


Kun je deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier.
PRezz Video PR
Je snapt: we love to watch video!!!  En sommige filmpjes zijn om te smullen. Toen wij de video zagen met David Beckham waarin hij op humoristische manier zijn nieuwe ondergoedlijn voor H&M promoot, wisten me meteen de titel voor deze Hillywood Headlines:
 

Geef jezelf bloot!

Hou gerust je ondergoed én je bovenkleding aan. Met ’Geef jezelf bloot!’ bedoelen we dat je het verhaal over je organisatie vertelt. Ook wel bekend als Corporate Storytelling.
 
Een voorbeeld: Follow The Frog
 
Follow the frog video

Corporate Storytelling - waarom eigenlijk?
 
Met een verhaal geef je het vuur van je organisatie aan. Waar ga je voor? Wat zijn je doelen, je missie en je visie? Je medewerkers weten welke kant je op wilt gaat, je klanten voelen de emotie en de trots, en gaan van je houden. Je onderscheidt je hiermee van je concurrenten. En een goed verhaal blijft ‘hangen’. 
 
Een verhaal dat blijft 'hangen' - wat vertel je dan? 
 
Brochure- of webteksten als “We leveren hoge kwaliteit en service” raken geen emotionele snaar.  Wel allemaal blije mensen die door jou geholpen zijn. Een wereld die steeds groener wordt, spreekt meer tot de verbeelding dan “Ons bedrijf staat voor duurzaamheid”. Vertel waarom of hoe je tot je dienstverlening gekomen bent. Ga op zoek naar een emotie die gemakkelijk te begrijpen is. Laagdrempelig en met bevlogenheid. 
 
Vraag eens aan je medewerkers of goede klanten welke verhalen er over je bedrijf te vertellen zijn en kom zo tot jouw corporate story. Heb je hulp nodig? We helpen je graag.
Prezz showreel

Hier zijn we trots op!

In ca. twee jaar tijd hebben we ruim 70 bedrijfsfilms gemaakt en ja, daar zijn we best trots op! Vandaar een compilatie van verschillende producties in deze showreel. En alweer genoeg video’s op de montagetafel of wachtende op officiële lancering.
David Beckham

David, show us!

In de online nieuwsbrief van H&M kon je niet om het filmpje van David Beckham heen. H&M introduceert hiermee de nieuwe ondergoedlijn.
Op YouTube zijn overigens ook een aantal ‘The Making Of’s' ervan gesignaleerd. Ook leuk.
PRezz - route

Route naar PRezz

Je bent van ons gewend hier een instructiefilmpje te vinden. Wij zouden geen videoproductiehuis zijn, als we niet ook onze routebeschrijving in een video vatten. Handig voor onze bezoekers? Binnenkort de lenteversie... hopen we.

Onze kijktip:  

Al een bezoekje gebracht aan het nieuwe filmmuseum EYE in Amsterdam? EYE is uitgeroepen tot Museum van de Maand in februari. In het kader van de voorjaarsvakantie is er het Fantastisch Kinderfilmfestival, zijn er leuke animatieworkshops en is er ook voor volwassenen een boeiend aanbod.  En alleen al het gebouw is een bezichtiging waard.
 
Workshop: 'Morgen een video op je website'.
PRezz verzorgt workshops. Ook deze maand mogen we weer een workshop geven waarin we op een interactieve manier tips, trucs en inspiratie geven voor een doeltreffende video en videomarketing. Aan de orde komen: Wat laat je in je video zien, hoe pas je de tools toe voor een betere vindbaarheid van je website in de zoekmachines en welke eenvoudige en gratis middelen biedt het internet je. Wil je dat we ook voor jou een (in-company) workshop of presentatie verzorgen? Neem gerust contact met ons op.
 

Waar zijn jullie nou allemaal mee bezig?! 

Zojuist afgeleverd: instructiefilm Meldkamer 112 – diverse promofilms voor scholen – voorlichtingsvideo’s over schuldhulpverlening - leaders voor talkshow.
In de maak: animatie waterleiding - online talkshow voor (aanstaande) moeders – promovideo voor een App in de gezondheidszorg – videojaarverslag - nog een promovideo voor een school en meer.
 

PRezz, wat? Hoe schrijf je dat?

PRezz Video PR is een videoproductiehuis.  Wij werken met een groot netwerk van filmprofessionals, animatiemakers, voice-overs, acteurs, en regisseurs binnen en buiten Nederland. Met onze expertise op het gebied van marketing en communicatie heb je een doeltreffend script en video in handen, die je in kunt zetten voor promotie en acquisitie. Creatieve storytelling zorgt voor een boeiende insteek van je film. We doen het projectmanagement, regie en productie. Daarnaast helpen we je ook op weg met de juiste inzet van videomarketing (o.a. social media), waardoor je film en je bedrijf hoger in de zoekmachines scoren.

PRezz op het podium

PRezz geeft lezingen, trainingen en workshops: 'De geheimen van videomarketing', 'Beter scoren in de zoekmachines, tips en trucs', 'Een pakkend script schrijven', 'Maak je eigen commercial'. Mail ons voor meer informatie.

Videoproductiehuis PRezz Video PR - Landgoed Beukenrode - Doorn - www.prezz.org - info@prezz.org
Copyright © 2013 PRezz videoproductiehuis, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp