Kun je deze e-mail niet goed lezen? Klik dan hier.
www.prezz.org
84% van de marketeers twijfelt er niet aan dat online video de komende jaren een belangrijker onderdeel wordt van eigen digitale strategie (onderzoek NRC Media).
 

5 redenen om géén video te maken

Maar wat blijkt: veel bedrijven denken wel over een video, maar gaan (nog) niet tot actie over. Wij vroegen naar de redenen bij verschillende ondernemers.

Reden 1

Ik heb geen idee wat ik in een video moet laten zien.

Heerlijk! Krijgen we (bijna) carte blanche om het script te mogen schrijven? We helpen je heel graag de ziel van je bedrijf doeltreffend in beeld te brengen. 
 
Reden 2

Ik sta niet graag voor de camera.

Hoeft niet. Het is prima mogelijk een video te maken zonder dat je zelf in beeld komt. Sterker nog: we raden een ‘pratend hoofd’ eerder af. Er zijn legio andere manieren te bedenken. Animatie is er één van. En nog iets: we kunnen je er ook heel goed in begeleiden.


Ilse is zo iemand. “Ik wil wel een video, maar liever niet zelf in beeld.” Gelukkig heeft ze prachtige foto’s van de resultaten van haar werk: interieurontwerpen in opdracht van de zakelijke markt. Daarmee konden we een inspirerende video maken. 
 
Reden 3

Oh nee, daar heb ik geen budget voor.

Heb je een aantal mooie foto’s? Dan kunnen wij die dynamisch monteren tot professionele video. Al voor € 295,- kun je toch profiteren van de voordelen die videomarketing je biedt.
 
Reden 4

Ach, wie gaat er dan naar kijken?

Als we je film bij je afleveren, helpen we je ook met de marketing ervan. O.a. met duidelijke instructievideo’s. Als je wilt, kijkt de hele wereld straks naar je.
 
Reden 5

Nu niet, misschien later.

Wat zonde. Wist je dat je met een video op je website en op YouTube beter gevonden wordt in de zoekmachines en dat bedrijven met een video als professioneler worden beschouwd en een hogere conversie hebben? Kijk anders even wat je concurrent doet.
 
En wat is jouw reden om geen video te maken? Wij zijn benieuwd. Plaats je reactie op onze Facebook pagina of mail ons.

Show it! 
Don't tell!

Inmiddels hebben we bijna 150 films gemaakt. Voor grote en kleine bedrijven. Voor profit en non-profit organisaties. Dat we óók animaties maken, willen we graag meer kenbaar maken. We showen het je.

Uit op de Heuvelrug

Na de première van de commercial Uit op de Heuvelrug 'Dichterbij dan je denkt' in bioscoop Figi, die we mochten maken, kunnen we, in samenwerking met het projectbureau, een interessante aanbieding doen. Let op: Deze aanbieiding is geldig tot 31 mei a.s.

Onze kijktip

'The Keeper of Lost Causes' van de regisseur Mikkel Nørgraad, die we van de alom geprezen Deense tv-serie Borgen kennen. En ook deze thriller speelt zich af in een politiek arena. De Denen wijten hun tv- en filmsucces aan jaren van geldgebrek in de culturele sector. Geld voor dure filmsets en special effects is er niet. De kwaliteit moet dus komen uit de verhaallijnen en van het acteertalent.

Kun je het
al ruiken?

Onze kleine actrices hebben genoten van het bezoek aan dit museum en hopelijk zal hun enthousiasme aanstekelijk werken! Ook bezoeken?
Alle info op de site van het Tabaksteeltmuseum.

On Air!

Dit keer geen beeld, maar onze stemmen op de radio, omlijst met muziek. Op 12 april waren Monika en Pauline op Radio 90 FM te horen. In het programma Het Werkt! vertelden we waarom een bedrijfsfilm zo'n krachtig marketinginstrument is, over videomarketing trends en veel meer. Beluister het radioprogramma online.

Scripts voor bedrijfsfilms

Wat leuk! We werden gevraagd een aantal workshops te geven op een congres voor tekstschrijvers in Antropia op 5 juni a.s.: 
Scriptschrijven voor bedrijfsfilms 
en Videomarketing, dubbel scoren met je video op YouTube
Zien welke workshops we nog meer te bieden hebben?
En voor het tekstschrijvers congres kijk je op www.tekstnet.nl.
Hoe maak je je eigen YouTube kanaal aan?

Interview SproutTV

Sprout is The New Boys Netwerk. Wil je dan als dame een interview geven voor de camera? Ja, hoor. Zeker als het gaat over video en videomarketing. Met tips! Zie Pauline bij SproutTV.

Klein, maar heel fijn

Google bracht de Chromecast ook op de Nederlandse markt.
Het ziet er uit als een USB stick, die je in je tv steekt. Hiermee kun je o.a. video’s van je laptop, tablet of smartphone streamen naar je televisie.
Makkelijk als je je video aan meer mensen tegelijk wil laten zien.

Blogger-de-blog

Voor MarketingMed, een website met blogs over SEO en Social Media, bloggen we regelmatig over video en videomarketing.
We geven je de laatste ontwikkelingen, toepassingen en tips. In Monika's blog kun je lezen over het recept voor een virale video.
En dat terwijl je ons beslist geen keukenprinsessen kunt noemen.

Achter de coulissen | Vind ons op social media

Ja, natuurlijk kun je ons vinden op social media. We geven tips, trics en inspiratie voor jouw beste video en videomarketing op Twitter. En kijk op onze Facebook pagina voor een kijkje achter de schermen. Doe alsof je thuis bent (en 'Like'!?).


PRezz, wat? Hoe schrijf je dat?

PRezz is een videoproductiehuis. Wij werken met een groot netwerk van filmprofessionals, animatiemakers, voice-overs, acteurs, en regisseurs binnen en buiten Nederland. Met onze expertise op het gebied van marketing en communicatie heb je een doeltreffend script en video in handen, die je in kunt zetten voor promotie en acquisitie. Creatieve storytelling zorgt voor een boeiende insteek van je film. We doen het projectmanagement, regie en productie. Daarnaast helpen we je ook op weg met de juiste inzet van videomarketing (o.a. social media), waardoor je film en je bedrijf hoger in de zoekmachines scoren.

PRezz videoproductiehuis- Nijendal 26 - 3941 KC Driebergen - www.prezz.org - info@prezz.org
Copyright © 2014 PRezz videoproductiehuis, Alle rechten voorbehouden.

Email Marketing Powered by Mailchimp