Copy

De huidige markt vraagt om innovatief denken. Zichtbaarheid en onderscheidende communicatie zijn een must. Welcom Amsterdam, hét netwerk voor communicatie professionals in de regio van Amsterdam, organiseert daarom op donderdag 28 november een exclusieve avond voor 100 high-level communicatie professionals om kennis op te doen over de trends en ontwikkelingen in het communicatievak en uw bedrijf of organisatie verder te helpen. U bent als professional van harte uitgenodigd.

Het modemerk gsus sindustries licht een tipje van de sluier op over het succesverhaal van hun rebelse concept. Hoe onderscheid je je als brand? Mei Lin Ang deelt de groeispurt van het gezonde yoghurtijs Frozz. Wat is haar visie en hoe komt het dat Frozz blijft groeien in een pittige markt? Monique Juffermans vertelt over conceptdenken 3.0. Hoe doe je dat? Wat is er voor nodig? En… wanneer is een concept succesvol?
 
Jean-Pierre Raes is managing director van gsus sindustries. Het Nederlandse merk kenmerkt zich door haar speelse concept. Twintig jaar geleden is het label begonnen als buitenbeentje. Elk gsus product combineert vakmanschap, gevoel en dromen met logisch nadenken en wetenschappelijke precisie. Het versmelten van het intuïtieve met het rationele, de linker- en de rechterhersenhelft, maakt het label vernieuwende klassiekers. Gsus sindustries heeft eigen winkels in Nederland en België. De collectie wordt in 10 landen verkocht.

Het eerste Nederlandse frozen yoghurt merk Frozz (2010) is opgericht door de zussen Mei Lin en Mei Lan Ang en art director Alrik Koudenburg. Inmiddels heeft Frozz op twaalf locaties in Nederland een winkel, waarvan één in het buitenland. Frozz yoghurt is gemaakt van verse Nederlandse yoghurt, 100% natuurlijk. De yoghurt wordt ‘bevroren’ op het moment dat je bestelt. In de winter van 2012 hebben de oprichters van Frozz een 2e good food concept ontwikkeld, Oodlz, een noodle soup concept. Afhankelijk van de grootte van de winkel worden de concepten gecombineerd of geswitched per seizoen.
 
Monique Juffermans, directeur van concept- en communicatiebureau Dutchlabel, is doctorandus in de Communicatiewetenschap. Binnenkort brengt zij een boek uit over de beste methode voor een innovatief communicatieconcept. De bevindingen over de methode worden gedeeld op het interactieve platform www.eggofcolumbus.net. Monique legt uit hoe je met conceptdenken 3.0 je organisatie kunt vernieuwen en roept professionals op meer hun linker én rechter hersenhelft te trainen.

Programma
18.00-18.30 uur  Ontvangst op het hoofdkantoor van gsus met koffie, thee en Frozz ijs!
18.30-19.00 uur  Jean-Pierre Raes van gsus sindustries vertelt over gsus en conceptuele communicatie
19.00-19.15 uur   Vragenronde
19.15-19.45 uur   Monique Juffermans van Dutchlabel vertelt hoe je een innovatief concept 3.0 ontwikkelt
19.45-20.00 uur   Vragenronde
20.00-20.30 uur   Mei Lin Ang van Frozz vertelt over de groei van 't concept & verbreding van haar assortiment
20.30-20.45 uur   Vragenronde
20.45-21.45 uur   Borrel  

 
Deelname
Deze exclusieve bijeenkomst is bedoeld om high-end communicatie professionals van de top 200 grote bedrijven in Amsterdam kennis te laten maken met Welcom Amsterdam. Aanmelden kan (tot uiterlijk 28 november 2013) via secretariaat@welcomamsterdam.nl
 

Locatie en datum
Gsus sindustries Hoofdkantoor, Johan van Hasseltweg 27, 1021 KN Amsterdam.
Donderdag 28 november, 18.00 - 22.00 uur
 
Je bent Welcom. 
Graag tot dan en neem je rechter hersenhelft mee!