In 10 stappen naar succes
Bijna elk bedrijf loopt tegen de volgende vragen aan: Hoe kan ik groeien in crisistijd? Hoe krijg ik meer klanten? Hoe stijg ik uit boven het maaiveld? Hoe zorg ik ervoor dat klanten mij kiezen?

De oplossing is: Denk anders, doe anders. Maak van je bedrijf een waardevol concept. Een goed concept is het uitgangspunt van effectieve communicatie. Het resultaat is dat je zichtbaar, aantrekkelijk en gewild wordt bij doelgroepen. Dutchlabel heeft een groeiplan voor bedrijven gemaakt. Zo kun je in 10 stappen bouwen aan succesvolle communicatie. Wij geloven dat niet alleen bedrijven als Nike of Apple succesvol kunnen zijn. Als je de juiste dingen doet, ga je boven de massa uitstijgen. Zorg dat je zichtbaar wordt en fans en volgers krijgt. Laat je bedrijf groeien en vraag het "Groeiplan" gratis aan door een mail te sturen naar info@dutchlabel.nl. Klik op de afbeelding hiernaast voor een preview. Veel succes met groeien!

Start with why
Veel bedrijven weten wat ze doen, sommige weten hoe ze het doen, maar weinigen weten waarom ze het doen. Simon Sinek legt uit waarom bedrijven als Apple succesvol zijn. Klik op de afbeelding om het filmpje te zien.
Kompas
Een concept werkt als een kompas. Het maakt in één klap zichtbaar waar je als bedrijf voor staat. Zo vat het je boodschap samen in een aansprekend verhaal. Verhalen stimuleren emotie en daarmee gedrag in het brein. 
Groeitips
Ga als bedrijf op zoek naar je 'why'. Formuleer daarnaast je Big Hairy Audacious Goal en zoek je onderscheidende positionering. Vat dit samen in een corporate story en vertaal dit naar een succesvol concept. 
Bedenk een aansprekende naam
Bedenk een aansprekende en originele naam die duidelijk weergeeft waar je voor staat en makkelijk te onthouden is. Zo geeft de naam en vormgeving van de vruchtsappen van Innocent in één klap weer wat je van het product kunt verwachten. Een goede naam is de basis voor een onderscheidend concept dat de positionering en essentie van je bedrijf of producten weergeeft.