Copy
Unió d'Empresaris de la Fusta
Veure aquest correu a l'explorador

LA UNIÓ D’EMPRESARIS DE LA FUSTA I L’ASSOCIACIÓ D’HOTELS DEL VALLÈS ORIENTAL, PACTEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

Les dues associacions empresarials, integrades dins la UNIÓ EMPRESARIAL INTERSECTORIAL-CERCLE D’EMPRESARIS amb àmbit d’actuació a la comarca del Vallès Oriental, han pactat un acord de col·laboració en la prestació de serveis.

 
La majoria d’establiments hotelers de la comarca, tenen una antiguitat d’uns 22 anys i els hi sorgeix la necessitat  de reformes en les seves instal·lacions, sent les que fan referència a la fusteria, una de les més demandades.
 
A tal efecte, des de la UNIÓ D’EMPRESARIS DE LA FUSTA es proposa que tots aquells establiments hotelers que necessitin contactar amb alguna empresa del sector de fusteria, ja sigui per renovació de mobiliari a les habitacions, reformes en portes, finestres, etc, es pugui posar en contacte amb la mateixa Unió Empresarial i la proposta es farà extensiva a tots els associats del nostre gremi per tal que els interessats puguin passar oferta al client en qüestió.
 
Amb aquesta línia de col·laboració, des de la UNIÓ D’EMPRESARIS DE LA FUSTA es pretén obrir accions que puguin generar negoci als nostres associats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Visita el web
Escriu-nos!
Copyright © 2015 UNIÓ D'EMPRESARIS DE LA FUSTA, All rights reserved.


No vull rebre més correus

Email Marketing Powered by Mailchimp