Copy
Riverside Jazzin uutiskirje pitää sinut ajantasalla Tornion ja Haaparannan jazztapahtumista. Tue elävää kulttuuria, käy konserteissa!
Riverside Jazz

Riverside Jazzin uutiskirje 1/2012

Riverside Jazzin ensimmäinen uutiskirje

Tervetuloa lukemaan Riverside Jazzin ensimmäistä uutiskirjettä. Saat tämän kirjeen, koska olet Riverside Jazzin jäsen tai tilasit jäsenkirjeen Aineen taidemuseon Taidebasaari-tapahtumassa viime viikonloppuna.

Kerromme uutiskirjeissä ajankohtaisista jazztapahtumista Torniossa ja Haaparannalla. Uutiskirje julkaistaan muutaman kerran vuodessa. Tarkoitus ei todellakaan ole tukkia sähköpostiasi uutistulvalla. Luonnollisesti voit aina peruuttaa uutiskirjeen tilauksen. Peruutuslinkki löytyy kirjeen alalaidasta.

Jaska Lukkarinen & Hans Olding Quartet Musiikkitalolla to 29.11.2012

Rumpali Jaska Lukkarinen on aktiivinen muusikko, joka on omien yhtyeidensä lisäksi (esim. Jaska Lukkarinen Trion) soittanut mm. Dalindèon, Honey B & the T-Bonesin, Jukka Eskola Quintetin ja Ricky Tick Big Bandin riveissä. Lukkarinen julkaisee omaa musiikkiaan omalla Jaskaa-levymerkillään, jolta on tähän mennessä ilmestynyt Jaska Lukkarinen Trion levy ”Neutral Terrain” ja kansainvälisen Roy Assaf – Jaska Lukkarinen NYConnection-kvartetin ”Party of Four”. Lukkarinen on myös Suomen Jazzliiton hallituksen jäsen.

Jaska Lukkarinen Kuva:  Jukka Piiroinen
Viime vuonna Lukkarinen aloitti yhteistyön ruotsalaisen kitaristin Hans Oldingin kanssa ja kaksikon yhdessä johtama Jaska Lukkarinen-Hans Olding Quartet tekee Suomessa pienimuotoisen syyskiertueen, joka ulottuu Tornioon torstaina 29.11. Kvartetissa soittavat myös saksofonisti Karl-Martin Almqvist ja basisti Martin Sjöstedt, jotka molemmat ovat tuttuja Norrbotten Big Bandin vierailuista Torniossa ja Haaparannalla.

Jaska Lukkarinen-Hans Olding Quartet
to 29.11. Musiikkitalo klo 19
Liput 15e/10e
Konsertin järjestää Pop&Jazz Konservatorio Lappia.

Loppuvuoden muut jazzonsertit Torniossa ja Haaparannalla

to 13.12. Norrbotten Big Band feat. Joey Calderazzo ja Jeff ”Tain” Watts
Folkets hus, Haaparanta klo 20 Suomen aikaa (järjestää Haparanda Teaterförening)

su 16.12. Lenni-Kalle Taipale & Oulu All Stars Big Band
”In The Spirit Of Count Basie”
Musiikkitalo klo 19
liput 20e/10e (järjestää Pop&Jazz Konservatorio Lappia)

Riverside Jazzin uudistuneet kotisivut & sosiaalinen media

Käy tutustumassa Riverside Jazzin uudistuneisiin kotisivuihin osoitteessa www.riversidejazz.fi. Yhdistyksellä on myös Facebook-sivut, joita saa käydä ”tykkäämässä”: www.facebook.com/RiversideJazzTornio. Voit seurata Riverside Jazzin kuulumisia myös Twitteristä: www.twitter.com/JazzTornio. Tärkeintä on kuitenkin käydä paikallisissa kulttuuritilaisuuksissa ja tukea paikallista kulttuurielämää!

Seuraava Riverside Jazzin uutiskirje ilmestyy alkuvuodesta 2013. Kirjeessä tulee olemaan tietoa yhdistyksen toiminnan kehittämisestä ja kevätkauden konserteista.

Antoisaa loppuvuotta ja rauhallista joulua!


 

Copyright © 2012 Riverside Jazz - Tornio, All rights reserved.