Copy
View this email in your browser
Beste AIN-leden,

10e AIN Kerstdiner
Mocht je je nog niet voor het AIN Kerstdiner op 14 december aangemeld hebben, doe dit dan snel! We hebben niet alleen een bijzondere spreker maar ook vieren we het jubileum en hebben we voor elke deelnemer een verrassing in petto. Voor degenen die zich al hebben aangemeld: de bevestiging zullen we rond 10 december mailen, daarin vragen we de deelnemers ook om aan te geven of ze vegetarisch willen eten of een speciaal dieet willen.

De locatie is cafe/restaurant/bar The Lobby, Fizeaustraat  2. Op een verrassende plek, met zicht op de skyline van de Omval bevindt zich restaurant The Lobby op de begane grond van Hotel V; Een stukje  onontdekt, maar upcoming Amsterdam, vlakbij het Amstelstation.
Dit pand, ontworpen in de jaren '70 door Piet Zanstra, heeft 12 jaar lang leeg gestaan, voordat het de huidige bestemming kreeg. Voorheen was het gebouw in gebruik door het Riagg.
Van binnen doet nu niets meer denken aan al die hokjes waar men de zielenroerselen op tafel gooide. De begane grond is volledig opengebroken en ingericht met een knipoog naar het tijdperk waarin het gebouw is neergezet.
De  speciaal gemaakte gemacrameede wandkleden aan de muur, het dikke eikenhouten parket en het ingenieuze plafond zorgen niet alleen voor een goede akoestiek, maar vormen ook een perfecte ambiance om terug te blikken op het tienjarig bestaan van het AIN-kerstdiner. Let overigens als je binnenkomt ook op de kroonluchter links van de ingang: die is gemaakt van fietskettingen!

Behalve terugblikken gaan we ook vooruit denken onder begeleiding van Erwin Witteveen. Mede-auteur van 'Nooit af', die niet alleen voor de opening van het KNVI-congres 2015 zorgde, maar waarvan het boek ook onlangs werd aanbevolen op Nedbib in een felle discussie over vacatures in ons vakgebied. Er werd daarin vurig gepleit voor echte banen in plaats van voortdurend vacatures voor vrijwilligers aan te bieden. Een herkenbaar thema, waar we misschien gedurende het diner niet over uitgepraat raken, geïnspireerd door de spreker. Het is nooit af!- ons werk niet, onze discussies niet en onze inspiratiebronnen niet- Kom ook naar het kerstdiner!

The Lobby ligt vlakbij het Amstelstation, onder andere bereikbaar met tram 12 of metro 51, 53, of 54 . Blijf op het rechte pad: neem de beneden uitgang van het Amstelstation en steek schuin het busstation over. met het Amstel Station in je rug en rechts aanhoudend, loop je er via de Hugo de Vrieslaan binnen 5 minuten heen. Of je pakt bus 65 en 37, die stoppen voor de deur. Parkeren is ook mogelijk in de parkeerruimte onderin het gebouw en op straat (betaald parkeren tot 21 uur).

Schrijf je in op onze site. Daar vind je ook de details als de tijden en de locatie gegevens.
Zie deze link voor inschrijftips! Inschrijven is noodzakelijk omdat er maximaal 60 plekken zijn en er al 45 zijn vergeven. Indien meer dan 60 deelnemers zich inschrijven, leggen we een lijst aan. Kun je niet komen, log in op de site, je kunt je dan ook weer uitschrijven rechts op de betreffende bladzijde.

We danken onze sponsoren voor het mogelijk maken van dit 10e AIN Kerstdiner: Hatch (die wederom de spreker sponsort), Ebsco, Het Financieel Dagblad en Company.info!

Hartelijke groet,

Het AIN-bestuur:

Ciska van der Aa, DNB
Natascha Bregstein
Peter Evers, RSScockpit
Robert Hiemstra, Rendement Uitgeverij
Hilde Klein, Boekmanstichting
Sigrid Philips, LexisNexis
Mirjam Visbeek, Hoge Raad der Nederlanden
 
Amsterdam Informatie Netwerk (AIN) bestaat uit een groep informatie-professionals die wonen en/of werken in en rondom Amsterdam. Elkaar op een informele manier op de hoogte houden van ideeën, ervaringen en ontwikkelingen omtrent het vakgebied, is het doel van AIN.
AIN op Facebook
AIN op Twitter
AIN op LinkedIn
AIN Website
Copyright © 2016 I&K, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences 

Email Marketing Powered by Mailchimp