Volg de webinars, schrijf u vandaag nog in
Schrijf u vandaag nog in voor de
SpotOnMedics webinars
In deze lastige periode wil het SpotOnMedics team graag iets extra's voor u doen. Daarom hebben we een webinarprogramma opgesteld waaraan u kosteloos kunt deelnemen. Waarom we dit doen? Omdat we zien dat veel praktijkhouders, managers en therapeuten deze tijd gebruiken om hun kennis te verdiepen en te verbreden, en wij denken hier goed bij te kunnen helpen. De afgelopen weken hebben wij bij praktijken nagevraagd over welke onderwerpen zij meer willen leren. Bedankt voor alle reacties! Vanuit daar is er een divers programma opgesteld met uiteenlopende onderwerpen: van pinlijsten en debiteurenbeheer in SpotOnMedics Financieel (Yuki), tot aan (marketing)strategie voor de praktijk en optimale automatisering in FysioOne.

Het programma bestaat uit 10 webinars, en er volgen er mogelijk nog meer. Klik op de oranje button om het gehele programma te bekijken. Kies vervolgens de webinar(s) waar uw interesse naar uitgaat en klik op 'aanmelden'. Heeft u vragen over de webinars (wat is het precies, hoe werkt het)? Hieronder staan de veelgestelde vragen. Wij hopen u te zien tijdens één of meerdere webinars. Graag tot dan!
Bekijk het webinarprogramma en schrijf u direct in
 Vraag en antwoord 
Wat is een webinar?
Een webinar is een online training of masterclass. U heeft hiervoor een smartphone, tablet, laptop of pc nodig met een goede internetverbinding. 

Hoe werkt het?
U schrijft zich in voor de gewenste webinars. Automatisch ontvangt u een e-mail met de verdere instructies. Vlak voordat het webinar start klikt u op de link in de e-mail. Het werkt eenvoudig. 

Kan iemand mij zien of horen?
Nee, de webinar wordt geleid door een SpotOnMedics professional. U kunt het zien als een presentatie, maar dan online. Bij sommige webinars kunt u vragen stellen via de chatfunctie. Soms alleen achteraf. 
Zijn er kosten aan verbonden?
Nee, SpotOnMedics biedt deze webinars kosteloos aan. 

Waarom biedt SpotOnMedics dit aan?
SpotOnMedics zoekt naar manieren om de praktijken te ondersteunen en te helpen waar mogelijk, in deze moeilijke periode. Het webinarprogramma is ook vanuit deze gedachte ontstaan. Bovendien geloven wij in sharing is caring. Kennis moet je delen.

Kan ik mijn collega(praktijken) ook uitnodigen?
Ja, graag zelfs! Er is geen limiet op het aantal deelnemers per praktijk. Vanzelfsprekend zijn de webinars over de software alleen relevant als je gebruiker bent van het SpotOnMedics platform. 
Graag tot ziens tijdens de webinars!
Bekijk het webinarprogramma en schrijf u direct in
Facebook SpotOnMedics
Twitter SpotOnMedics
Website SpotOnMedics
    Ons verhaal     Diensten     Contact


Copyright © 2020 SpotOnMedics, All rights reserved.
Uitschrijven