Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Gener de 2013
 

TASCA dinamitza una consulta popular a Viladecans


El passat 15 de desembre es va celebrar una votació popular per a escollir el projecte de remodelació de la Plaça Constitució de Viladecans.  L’equip d’animadors de TASCA van presentar les propostes al públic assistent abans de dinamitzar el procés de votació, en el que també van participar els nens i nenes, amb molt d’interès per decidir l’àrea de jocs que es desenvoluparà a la plaça.

Els equips de Tasca fem Educació per la Pau


Bona part dels treballadors i treballadores de l’empresa hem participat, entre els mesos de juliol i desembre de 2012, en la formació 'Capacitació per la pau i la transformació de conflictes'. De la mà de l’Escola de Cultura de Pau hem treballat conceptes, eines i recursos amb l’objectiu d’aprendre a gestionar i transformar els conflictes en els nostres àmbits de treball, tot millorant les nostres capacitats, com a actors educatius i socials, en el marc de l’Educació per la Pau Conflictual.

L'edifici que allotja l'Ateneu de Rubí celebra el seu centenari


L'Ateneu de Rubí s'allotja a l'interior d’una torre modernista colonial, coneguda amb el nom de Torre Riba o Ezpeleta. Es tracta de l’edifici més representatiu del modernisme rubinenc i presenta elements que destaquen una forta influència gaudiniana. Durant el proper mes de febrer l'Ateneu acollirà diversos actes que ens aproparan als cent anys d'història d'aquest emblemàtic immoble.
TASCA gestiona:


Segueix-nos a Twitter | També som a Facebook | Reenvia el butlletí | Subscriu-te a Actualitat TASCA

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA, perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat