Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Febrer de 2013

Aquest divendres,
14a edició de FragMenTs


FragMenTs és un dels vaixells insígnia del Centre Cívic Parc-Sandaru, un cabaret escènic que aplega múltiples artistes de disciplines diverses. En la seva 14a edició, que celebrem el proper divendres 22 de febrer a partir de les 22:15h, hi ha lloc per a malabars, titelles, clown, percussió corporal, acrobàcia, theremin i punxadiscos. Trobareu més informació sobre aquest esdeveniment a la pàgina web de l'equipament i al blog de FragMenTs.

El comerç i les escoles
estrena pàgina web


El programa educatiu 'El comerç i les escoles' està funcionant a ple rendiment, apropant centenars d'escolars al comerç de proximitat dels barris de la ciutat de Barcelona. Des de fa unes setmanes compta amb una nova pàgina web, així com amb una pàgina a Facebook des de la que podreu acompanyar els nens i nenes en les visites i tallers a botigues arrelades de la ciutat. Us convidem a descobrir-les!

Les millors fotos esportives
tenen premi a Diari Jove


Des de Diari Jove convidem tots els estudiants d'ESO a participar en un concurs de fotografies esportives. Participar-hi és molt senzill: només cal immortalitzar un moment, un gest o una acció relacionada amb el món de l'esport i fer arribar la fotografia a Diari Jove abans de divendres 22 de febrer. Hi ha una càmera digital i dos reproductors iPod nano en joc!  Accedeix al formulari de participació i consulta les bases de la convocatòria. També us recomanem fer un cop d'ull al video-tutorial en el que el fotoperiodista Jordi Cotrina ens explica alguns dels secrets per fer una bona fotografia.

TASCA, ara també a Youtube


A TASCA hem estat regirant carpetes i arxius, compilant i endreçant material audiovisual dels projectes en els que hem participat. El resultat és un canal de Youtube on podreu conèixer o redescobrir algunes de les nostres aventures en el món de l'animació sociocultural. Esperem que en gaudiu!
Reenvia el butlletí | Subscriu-te a Actualitat TASCA

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat