Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Juliol de 2013

TASCA, doble presència al
PAE 2013-2014


El passat 1 de juliol, TASCA va participar en la presentació del Programa d'Activitats Escolars amb dos dels programes educatius que gestionem, 'El comerç i les escoles' i 'Diari Jove', que els docents van poder conèixer de primera mà. Totes dues iniciatives són gratuïtes per als centres educatius i mantenen el període d'inscripció obert. Us convidem a descobrir-les! 

Sis projectes participen a
TASCA Responsable 2013


Sis són els projectes socioculturals que els treballadors i treballadores de TASCA han presentat a la sisena convocatòria del premi TASCA Responsable. Les propostes candidates treballen àmbits tan diversos com la memòria col·lectiva, la intergeneracionalitat, la cultura popular, la transformació urbana o el malbaratament d'aliments. En la trobada anual de TASCA del proper 6 de setembre, decidirem quina d'elles s'endú la dotació econòmica. Serà difícil triar!

Formació 'Gent 3.0'


El passat 17 de juliol TASCA va participar en una sessió de formació organitzada per l'Obra Social Fundació “la Caixa” amb l’objectiu de presentar noves eines de treball i formació online adreçades a la gent gran per al curs vinent. En aquesta formació hi van participar tots els coordinadors i coordinadores d'aquest projecte, que es desenvolupa arreu del territori espanyol.

Carreguem bateries a l'agost!


L'oficina de TASCA romandrà tancada per vacances entre l'1 i el 31 d'agost. Alguns dels nostres programes, serveis i equipaments segueixen en funcionament durant aquest període. Des de TASCA hem organitzat l'equip per no desatendre els serveis, però a la vegada gaudir de les vacances i retornar al setembre amb les bateries ben carregades!  

Segueix-nos:TASCA Gestiona:Recomanem:

> 'El sentit de la cultura'. Jornades al CCCB. 18 i 19 de setembre de 2013
> 'Objectiu final: la desfeta?' Article de Pere Camps a El Periódico
Reenvia el butlletí | Subscriu-te a Actualitat TASCA

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat