Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.

Ponència a les jornades
'La comunicació ambiental mitjançant elements expositius'El passat 3 de maig, TASCA va ser convidada a participar en aquestes jornades organitzades per la Gerència de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona. Amb la nostra experiència com a fil conductor, vam anar teixint un pla de treball genèric amb l'objectiu d'oferir als assistents recursos per a la gestió, comunicació, dinamització i coordinació d'exposicions.

Nou taller científic a les escoles: la fotònica i le seves aplicacionsA partir d'un nou encàrrec de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, TASCA ha dissenyat i dinamitza aquesta nova activitat, basada en el conte 'La Laura i en Joan en una recerca enlluernadora'. Durant el taller, els infants es posen a la pell dels científics i s'apropen, de manera lúdica, experimental i participativa, a la complexa disciplina de la fotònica.

TASCA, amb un peu al 2.0Des de TASCA engegem l'estimulant camí de les xarxes socials. Acabem d'obrir un compte a Twitter des del que farem ressò de l'actualitat dels sectors en (i amb) els que treballem: cultura, societat, educació i participació. Us convidem a fer-vos-en seguidors/es!

El Centre Cívic Parc-Sandaru,
els joves i les arts escèniquesEl Centre Cívic Parc-Sandaru segueix buscant noves fórmules per donar suport a les arts escèniques, i també a tots aquells grups i companyies joves que comencen i necessiten llocs d’assaig i exhibició. Aquest és l'objectiu de 'mostra'T jove', un projecte que, fins el 15 de juny, ofereix el treball de cinc joves companyies de teatre. Més informació a la pàgina web del centre.
Maig 2012


TASCA gestiona:

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat