Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Abril de 2013

Per Sant Jordi,
Post-it art per la llengua


Coincidint amb la diada de Sant Jordi, Plataforma per la Llengua i 24 associacions de nouvinguts celebren la 9a edició de l’acte ‘El català, llengua comuna’. En aquesta ocasió, les entitats organitzadores han comptat amb TASCA per a la conceptualització i producció de l’esdeveniment 'Post-it art per la llengua', que consisteix en la creació col·lectiva d’un mural de grans dimensions fet a partir de notes adhesives. Us convidem a veure l’espot que el grup Txarango ha enregistrat convidant-vos a participar-hi. Us esperem dimarts 23 d’abril a partir de les 16:30h a la plaça dels Àngels de Barcelona.

Es consolida l'Hivernacle
de l'Espai Musical La Bàscula


L'Hivernacle és un cicle de concerts de petit format que l'Espai Musical La Bàscula ofereix els dijous al vespre des d'octubre de 2012. Després de 22 concerts, amb una programació eclèctica, emergent i de qualitat, l'Hivernacle s'afiança com a cita ineludible en el panorama musical barceloní. A partir del proper mes de maig, l'Hivernacle prendrà format d'estiu i desplaçarà els concerts a la fresca de la terrassa de l'equipament. En aquest clip podeu veure i escoltar un fragment de la darrera actuació que el cicle ha acollit fins al moment: Pulmon Beatbox, guanyador de la 2a edició del Boss/Roland Loopstation World Championship. Us esperem a l'Hivernacle!  

L'equip de coordinació territorial Gent 3.0 participa en una jornada de formació


El passat 12 d'abril, l'equip de coordinadores territorials del projecte Gent 3.0 de l'Obra Social Fundació 'la Caixa' va participar en una jornada de treball per conèixer noves eines de promoció i difusió del programa i posar en comú les dinàmiques de treball establertes amb la xarxa d'EspaiCaixa i casals de gent gran de Catalunya i Illes Balears. La reunió va finalitzar amb un role playing en que les coordinadores van posar en pràctica diferents estratègies i fórmules de treball per millorar el seu dia a dia.

 

Reenvia el butlletí | Subscriu-te a Actualitat TASCA

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat