Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Si no veus correctament aquest email, fes click aquí.

123 instituts participen a Diari Jove

El nou programa educatiu de El Periódico de Catalunya engega el nou curs escolar duplicant el nombre de centres inscrits. 123 escoles i instituts ja disposen de diari propi a la xarxa i compten amb la gestió pedagògica de TASCA. (+)

Recerca lingüística a les escoles

'Els secrets que amaguen les paraules' és la nova activitat que TASCA i la Secretaria d'Universitats i Recerca hem desenvolupat amb la finalitat d'apropar la lingüística a les escoles de primària catalanes. (+)  

Onze anys de flamenc al Besòs

Novembre és sinònim de flamenc al Centre Cívic Besòs. Enguany l'equipament ha organitzat i acollit l'onzena edició del Cicle de Flamenc al Besòs (in)fusión flamenca, que aquest cap de setmana arriba a la seva fi amb l'actuació de Chico Ocaña i el taller formatiu amb l'internacional Juan Carlos Lérida. (+)

Formació en lideratge situacional

TASCA ha organitzat una formació a mida adreçada a diverses persones de l'equip. Raül Miralta va exposar la teoria del lideratge situacional, un model pragmàtic que posa el focus en la capacitat i la voluntat de les persones davant el desenvolupament d'una tasca concreta. (+)
Segueix-nos:TASCA Gestiona:Recomanem:

> 'Manual de comunicació associativa en temps 2.0'. Publicació de Torre Jussana.
 
> 'Guia de bones pràctiques de la gestió cultural'. Publicació de l'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.
Reenvia el butlletí | Subscriu-te a Actualitat TASCA

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat