Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Setembre de 2013

TASCA al Campus Gutenberg


El passat 16 de setembre, TASCA va participar per partida doble en el Campus Gutenberg de comunicació i cultura científica, organitzat per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. L'espai Microdialegs va acollir la presentació simultània de 'Viu la recerca amb la Laura i en Joan' i 'Diari Jove', dos programes educatius gestionats per TASCA de la mà de la Secretaria d'Universitats i Recerca i El Periódico de Catalunya, respectivament.   

Trobada anual de TASCA


A principis de setembre, com ja és habitual, les treballadores i els treballadors de TASCA vam participar en la trobada anual de l'empresa. La jornada va començar amb quatre sessions formatives simultànies, adreçades als diferents perfils i necessitats dels equips de treball de TASCA. A continuació vam poder fer un tast de diverses disciplines amb els cursos i tallers monogràfics programats per l'ocasió. Després de tot plegat, encara hi va haver temps per sopar, per retrobar-nos i comentar la jugada.

Espigoladors, premi
TASCA Responsable 2013


Coincidint amb la trobada anual de TASCA, es va celebrar la presentació dels sis projectes que enguany han participat en la convocatòria TASCA Responsable. El projecte d'empresa social Espigoladors va ser la proposta que més vots es va endur i, per tant, qui va guanyar la sisena edició del premi. Des de TASCA volem agrair la participació de les sis entitats participants i desitjar-los molta sort en els seus camins!

La Bàscula estrena web!

L'Espai Musical gestionat per TASCA disposa de nova pàgina web. Us convidem a visitar-la i a conèixer la seva àmplia oferta de concerts, tallers i actes relacionats amb el món de la música dalt de l'escenari. A la web de La Bàscula també hi trobareu un creixent arxiu de fotografies i vídeos. 

Segueix-nos:TASCA Gestiona:Recomanem:

> 'CultSurfing. Connexió entre projectes singulars culturals'. 15 i 16 d'octubre. Barcelona. 
> 'El decàleg de Carme Fenoll'. Article de Carme Fenoll a Núvol.

 
Reenvia el butlletí | Subscriu-te a Actualitat TASCA

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat