Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Si no veus correctament aquest email, fes click aquí.

Nou servei Antena al Casal de Joves Clot

Des de fa unes setmanes, el Punt d'Informació Juvenil de Sant Martí, gestionat per TASCA, ofereix un servei d'antena a les instal·lacions del recentment inaugurat Casal de Joves del Clot, situat al soterrani del Centre Cultural La Farinera. (+)

Dos projectes participen a TASCA Responsable 2014

Dues són les propostes que els i les treballadores de TASCA han presentat a la convocatòria. Es tracta dels projectes 'Alfabetitza't a l'estiu' i 'Nosaltres també', que podeu conèixer seguint l'enllaç. (+)

TASCA s'adhereix al Pacte del Temps

Recentment ens hem sumat a aquest acord, iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona, que treballa per construir conjuntament una ciutat que promogui la qualitat de vida i la conciliació de la vida personal, familiar i laboral, a través d'una millor gestió del temps. (+)

Durant l'agost, carreguem bateries!

L'oficina de TASCA romandrà tancada per vacances entre l'1 i el 31 d'agost. Alguns dels nostres programes, serveis i equipaments segueixen en funcionament durant aquest període. Des de TASCA hem organitzat l'equip per no desatendre els serveis, però a la vegada gaudir de les vacances i retornar al setembre amb les bateries ben carregades!
Segueix-nos:
TASCA Gestiona:Recomanem:

> 'Google, Facebook i Twitter són el nou poder cultural que s'apropia dels nostres patrimonis' - Entrevista a Joan Manuel Tresserras a Som Atents.

> 'Imaginar la cultura' - Article de Belen Gopegui a Diagonal Periódico.

> 'Barris en Dansa' - Projecte de creació col·lectiva de La Caldera en diversos equipaments socioculturals.
Reenvia el butlletí | Subscriu-te a Actualitat TASCA

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat