Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Octubre de 2012

Presentació del programa
'El comerç i les escoles'


El passat dimecres 10 d’octubre, es va presentar al Palau Foronda, a la Direcció de Comerç i Consum, el programa  'El comerç i les escoles’. . El projecte afavoreix el coneixement de l’entorn cultural, social i històric de Barcelona mitjançant el comerç de barri, alhora que educa per a un consum crític i responsable. ‘El comerç i les escoles’ està impulsat per la Direcció de Comerç i Consum i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, i enguany compta amb el suport tècnic i pedagògic de TASCA.

Nova campanya per a GAES


L’empresa de solucions auditives GAES ha tornat a confiar en TASCA per a donar a conèixer una nova activitat de divulgació. Amb l’objectiu d’amplificar els coneixements sobre l’audició, ‘Viatge a l’interior de l’oïda’ ens convida a visitar una exposició d’audiòfons, descobrir-ne el procés de fabricació i reflexionar al voltant de la importància de l’oïda en la vida social de les persones.

10 anys de flamenc al Besòs


Després de mesos de treball, el Centre Cívic Besòs ja ho té tot a punt per donar el tret de sortida al Cicle de Flamenc al Besòs (in)fusión flamenca. Cartell de luxe per a una edició, la desena, que oferirà una programació diversa, multidisciplinar i apte per a tots els públics. Concerts, tallers, exposicions, xerrades i activitats per a públic familiar farciran l’agenda flamenca barcelonina entre el 5 i el 28 de novembre.

Adhesió a SomEscola.cat


TASCA es suma a SomEscola.cat, una plataforma d’entitats cíviques, culturals i de l’àmbit educatiu que adopta el compromís d’actuar de manera activa en suport d’una escola catalana en llengua i en continguts, que no separi els infants i joves per la seva llengua d’origen i que ajudi a construir una societat més cohesionada, democràtica i lliure.
TASCA gestiona:
Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat