Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Maig de 2013

Primera Jornada Diari Jove


Diari Jove, el programa educatiu que TASCA gestiona de la mà del Periódico de Catalunya, és a punt de tancar la seva primera edició. El passat 22 de maig es va celebrar la primera Jornada Diari Jove, un espai de trobada que va aplegar més de 150 estudiants d'ESO. L'acte va incloure un debat al voltant de la socialització de la informació, conduït pels periodistes Pep Puig i Saül Gordillo, així com el lliurament de premis Diari Jove, que van esquitxar bona part de la geografia catalana.

Nova edició de Besmina,
Festival d'Art Jove al Carrer


El Centre Cívic Besòs i l'Espai Jove La Mina són a punt de donar el tret de sortida a la sisena edició de Besmina. El festival, que es nodreix de propostes artístiques joves i emergents, omplirà de música, circ, audiovisuals i exposicions diversos espais dels barris Besòs-Maresme i La Mina, entre el 13 i el 29 de juny. Al blog de Besmina hi trobareu la programació detallada del festival.   

El comerç i les escoles tanca el curs amb èxit de participació


'El comerç i les escoles' arriba a final de curs amb els deures fets. Prop de 5.000 alumnes de 56 centres educatius de la ciutat de Barcelona han participat en les activitats que proposa el programa educatiu. Des de TASCA, la Direcció de Comerç i Consum i l'Institut d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona ja estem preparant els continguts i ampliant les propostes per al curs vinent.

El vídeo del Post-it art per la llengua ja corre per la xarxa!


De la diada de Sant Jordi d'enguany en tenim un molt bon record. Plataforma per la llengua va comptar amb TASCA en la producció tècnica i artística del primer Post-it art per la llengua. Us convidem a veure aquest vídeo, que resumeix en tres minuts el que centenars de persones van crear de manera col·lectiva a partir de 10.000 notes adhesives, 40 metres quadrats de superfície i un grapat de bolígrafs.

Reenvia el butlletí | Subscriu-te a Actualitat TASCA

Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat