Copy
En aquest butlletí trobaràs les darreres informacions relacionades amb TASCA, Projectes d'animació sociocultural.
Novembre de 2012

Recerca científica a les escoles
dins la 17a Setmana de la Ciència


TASCA gestiona el programa educatiu 'Els contes de la Laura i en Joan' que, en el marc de la 17a Setmana de la Ciència, ha visitat diverses escoles de Primària d’arreu de Catalunya.  Els nens i nenes han après a connectar plaques fotovoltaiques per a crear electricitat, han participat en l’excavació d’un jaciment arqueològic i han conegut el potencial de la nanotecnologia. Aquest programa és iniciativa de la Direcció General de Recerca de la Generalitat de Catalunya.

Aquest novembre som notícia!


Diversos mitjans de comunicació han destacat, durant el mes de novembre, algunes de les activitats i projectes que gestionem des de TASCA. El curiós passat industrial del Centre Cívic Parc-Sandaru ha estat protagonista d'un reportatge a BTV, el nou programa educatiu Diari Jove ha estat notícia a El Periódico de Catalunya i la desena edició del Cicle de Flamenc al Besòs (in)fusión flamenca, que organitzem des del Centre Cívic Besòs, ha aparegut al magazín cultural 'Ànima' del Canal 33, així com al programa 'Músiques clandestines' de RNE-Ràdio4. Us convidem a recuperar i gaudir de tot aquest material! 

Si fa fred, juguem al Parc!


Ara que s'apropa el Nadal i que, com diu el verset, 'l'escola és tancada', el Centre Cívic Parc-Sandaru organitza un cicle d´activitats familiars i tallers infantils que, des del foment de la creativitat, us conviden a passar una bona estona i combatre el fred de l´hivern. Entre el 17 de desembre i el 4 de gener, 'Si fa fred, juguem al Parc!'.
TASCA gestiona:


Reps aquest correu perquè formes part de la base de dades de TASCA o perquè mantens o has mantingut un vincle professional amb nosaltres. Si ho desitges, pots donar-te de baixa o actualitzar les teves dades.

Ajuda'ns a arribar. Desa la nostra adreça de correu electrònic tasca@tasca.cat a la teva llibreta d'adreces.

TASCA Projectes d'Animació Sociocultural
Carretera d'Esplugues 20, comercial 2a, porta 3a
08940 Cornellà de Llobregat
93.211.49.73 - tasca@tasca.cat - www.tasca.cat