NOVEMBER 2018
 
Met trots presenteren wij in deze nieuwsbrief editie onze nieuwe huisstijl. Het is tijd voor verandering, een nieuwe frisse stijl die nog beter aansluit bij onze ambitieuze missie. Nieuwsgierig? Lees meer in ons jaarverslag 2017 of ga meteen door naar onze nieuwe website. Onze website is volledig CO2-neutraal. Wil je ook een CO2-neutrale website? In deze nieuwsbrief leggen we je uit welke stappen je hiervoor moet nemen.

Verder lees je in deze nieuwsbrief meer over onze samenwerking met Max Havelaar in Oromia, Ethiopië en kijken we terug op een geslaagde editie van het Nationaal Sustainability Congres.

Veel leesplezier!

Neera van der Geest
Directeur FairClimateFund
Climate Academy helpt koffieboeren in strijd tegen klimaatverandering

Een wereld zonder koffie? “Dat kan toch niet?”, horen we je denken. Helaas is dit wel degelijk een mogelijkheid. Klimaatverandering is namelijk een van de grootste uitdagingen voor koffieboeren. Omdat de koffieplant extreem gevoelig is voor temperatuurschommelingen, loopt de productie ervan gevaar.
LEES MEER
Is jouw website CO2-neutraal?

Steeds meer bedrijven proberen groener te worden en meer energieneutraal te werk te gaan. Maar wat we vaak vergeten is dat de website die we hebben opgeslagen, staat op servers die energie nodig hebben. We leggen je uit hoe je daarmee om kunt gaan.
LEES MEER
Duurzame daadkracht

De maatschappelijke opgaven (zowel milieu- als sociale uitdagingen) waarvoor we staan, zijn groter dan ooit maar inmiddels geagendeerd. De tijd begint te dringen om met drastische acties tot verbeteringen te komen en het tij te keren. Het nieuwe kabinet, inclusief de klimaatminister, moet de transitie naar duurzame energie een flinke versnelling gaan geven.
LEES MEER

Inspireer anderen om Fairtrade klimaatneutraal te worden!

Help ons anderen te inspireren om ook te kiezen voor Fairtrade Carbon Credits. Vertel hen waarom jij compenseert, wijs hen op onze nieuwe website en stuur deze nieuwsbrief door, zodat zij zich ook kunnen aanmelden. Alvast bedankt!
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
Website
Twitter
LinkedIn
Facebook
Copyright © 2018 FairClimateFund, alle rechten voorbehouden.Email Marketing Powered by Mailchimp