Copy
Catalan Water Partnership Newsletter 

Nº 28 - Maig 2018
No veieu bé aquest e-mail? 

Veieu-lo al vostre navegador

Índex

No perdis l’oportunitat de seguir les activitats del sector de l’aigua a Catalunya
El pròxim divendres 25 de maig entrarà en vigor la nova normativa europea de protecció de dades (GPDR). Per primera vegada, la Unió Europea gaudirà d'una política comuna sobre els drets dels ciutadans. Fes una ullada a tots els drets que tens gràcies al nou reglament!
 
Hem actualitzat la nostra Política de Privacitat, les Condicions d'Ús i la Política de Cookies per tal d'assegurar-nos que els teus drets estiguin fora de perill. Per tal de poder seguir enviant-te notícies i informacions que puguin ser del teu interès, necessitem que ens ho fagis saber.

En cumpliment d’aquest reglament les persones que reben correus han de tornar a confirmar que volen seguir rebent información amb el seu consentiment. Si acceptes, seguiràs rebent els propers newsletter mensuals del CWP o jornades i informacions de relleu pel sector relacionats amb nosaltres.

Vols seguir rebent informació de la Asociación Catalana para la Innovación y la internacionalización del sector del agua, Catalan Water Partnership?
Sí, vull seguir rebent informació
En cas de no acceptar, deixaràs de rebre els nostres correus.
 

El CWP t’informem:

Si vols informar-te de com gestionem les teves dades o tens qualsevol dubte al respecte, dirigeix-te a comunicacio@cwp.cat

1.- El CWP celebra la 10ena Assemblea

El proper 19 de Juny el CWP celebra l'assemblea anual a la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, que comptarà amb la benvinguda a càrrec del sr. Jordi Agustí, director de l’ACA i de la Dra. Amelia Díaz, vice-rectora de Docència i Ordenació Acadèmica de la Universitat de Barcelona. A més a més, hi participarà el sr. Genis Roca que oferirà una conferència per explicar les claus de la transformació digital. Un repte en molts sectors, també en el de l’aigua!
Genís Roca - Reconegut especialista en estratègia digital. President de RocaSalvatella, despatx de consultoria de negoci especialitzat en la transformació digital de les organitzacions, els seus processos i models de negoci. Ha estat triat, el 2013 i 2014, com un dels 25 espanyols més influents d’Internet per la seva capacitat d’interpretació dels canvis tecnològics i socioeconòmics. És coautor del primer llibre publicat a Espanya sobre el fenomen de la Web 2.0.
Vols formar-te en Competències Comercials o algú del teu equip pot necessitar aquesta formació?
Conjuntament amb EADA (una de les 100 millors escoles de negoci al món segons el Financial Times) el CWP proposa un curs pels seus associats dirigit a comercials, responsables comercials i de marketing de la teva organització, així com per a emprenedors o directius de pimes. En cas d'estar interessat contacteu amb el CWP a comunicacio@cwp.cat 

2.- Darreres notícies del CWP i del sector de l'aigua

Activitats organitzades pel CWP 
Missió Xile i participació al WaterCongress 2018
Entre el 7 i 11 de maig ha tingut lloc el WATERCONGRESS a Santiago de Xile que ha comptat amb un espai del Catalan Water Partnerhip. Amphos 21KeikenEurecat-CTM o CETAQUA, junt amb el propi CWP han participat activament en aquest congrés de referència del sector de l’aigua. Prèviament, es van poder realitzar diverses reunions amb empreses destacades al país com SUEZ, ACCIONA o ESVAL, associacions com AIDIS o ANDESS, administracions i entitats d'innovació com CORFO i la SISS.  Aquesta activitat es troba en el marc del projecte per impulsar una plataforma d'internacionalització dels socis del CWP que ha rebut el suport d'ACCIO. Més informació.
Jornada per identificar oportunitats en el sector de l'aigua als EUA i Fira Weftec

Més de 20 entitats van participar a la sessió sobre oportunitats de l'aigua als EUA en el marc de la missió a WEFTEC que co-organitza el CWP amb ACCIO. El director de l'oficina a Washington, el sr. Sergi Mata, d'ACCIO va detallar les oportunitats principals del sector i es van explicar els detalls de la missió. Vuit socis del CWP disposaran d'un estand agrupat en aquest esdeveniment el proper octubre de 2018. ACCIO ha posat a disposició dels associats una bossa de viatge tant per entitats que siguin visitants a la fira com als propis participants de l'estand. Durant la sessió Alsina va explicar com a cas d'èxit la seva implantació als EUA de la mà del sr. Javier Torre, responsable de l'àrea d'aigua a Encofrados Alsina.
 
Activitats amb la coorganització o participació del CWP 
Participació del CWP a IFAT 2018 amb un estand conjunt amb SIGMA
El CWP va ser present IFAT 2018 participant en un estand conjunt amb el soci del CWP: SIGMA amb l'objectiu d'identificar oportunitats i sinergies internacionals per als membres del CWP
En aquest sentit, el CWP va poder reunir-se amb els clústers de l'aigua de França (Hydreos), de Netherlands (Netherlands Water Partnership), Hungria (Hungarian Water Cluster) i de Milwaukee (Water Council), entre d'altres, per promoure aliances internacionals que puguin ser d'interès per a les entitats associades al CWP.  La propera edició d'IFAT se celebrarà del 4 al 8 de Maig de 2020 a Munich i des del CWP es promourà un estand conjunt.
El CWP participa en una sessió sobre Share Value amb ACCIO i la Dra. Ulla Engelmann, Head of Unit Clusters de la Comissió Europea 
El passat 23 de Maig ACCIO va rebre la visita de la Dra. Ulla Engelmann, cap de la unitat de Clústers de la Comissió Europea. En el marc d'aquesta trobada, Sara Gabarrón, Project Manager del CWP, junt amb els Clústers FEMAC i Packaging, va tenir l'oportunitat de participar en la sessió sobre projectes de SHARE VALUE a l'entorn clúster. El CWP va presentar les línies de treball en curs entorn els projectes de valor compartit i va poder participar en la discussió sobre les oportunitats i reptes entorn aquesta temàtica. 
Projectes
Primera reunió de la Comunitat RIS3CAT Aigua
El passat 4 de maig es va dur a terme la primera reunió de la comunitat RIS3CAT AIGUA. La comunitat de l’aigua coordinada per EURECAT-CTM agrupa 56 entitats catalanes, entre empreses, centres tecnològics i de recerca, univerisitats i associacions. L'objectiu de la Comunitat RIS3CAT serà donar resposta a les problemàtiques relacionades amb la gestió de l’aigua a nivell català i la posicionarà a nivell internacional com a referent i com a proveïdor de tecnologia i serveis en el sector a nivell global. La Universitat de Girona-Lequia, Catalan Water Partnership (CWP), la Universitat Politècnica de Catalunya-INTEXTER i Eurecat-CTM lideraran els sis projectes d’I+D+i estratègics del pla d’actuacions focalitzats en l’economia circular, la qualitat de l’aigua i el desenvolupament de tecnologia per a sectors intensius.
Informació rellevant del Sector de l'Aigua
El CWP busca PROJECT MANAGER
El clúster de l’aigua de Catalunya busquem un Project Manager per incorporar al nostre equip que lideri les activitats de gestió interna, de comunicació i internacionalització.
Si t’interessa consulta més informació al següent documentSi creus que ets la persona que estem buscant envia’ns el teu currículum a través d’aquest formulari.
Espanya arriba a un retorn del 10% UE-28 a Horizonte 2020
Durant els quatre primers anys de Horizonte 2020 les entitats espanyoles han obtingut subvencions per import de 2.816 milions d'euros. Espanya aconsegueix així una tornada del 10% UE-28 i ocupa la quarta posició en el rànquing de països per subvenció captada. En quant a la distribució territorial de la subvenció espanyola, Catalunya és la comunitat autònoma amb un major volum de fons (29,5%). Més informació.
Nous associats al CWP

El CWP compta amb 1 nou soci més a partir d'aquest mes de maig, ja som 75 associats al CWP:
NETWATER TECHNOLOGY
Benvingut!


3.- Notícies dels associats al CWP

Seminari: "New Technologies for Pharmaceutical Water Control: Alternative Microbial Methods & TOC Regulations"
El 5 de juny i 7 de juny a Madrid i Barcelona, respectivament, Jornada tècnica impartida per Jim Cannon, Head of Pharma and OEM de METTLER TOLEDO. En la Jornada Tècnica s'explicarà detalladament la Pharmacopeia i l'actualització de les postures normatives sobre l'adopció i implementació de tecnologia de detecció de càrrega microbiana alternativa.
Insripcions gratuïtes. 
ACO present al Saló TECNOALIMENTARIA
ACO va participaren l'última edició del Saló TecnoAlimentaria, que es va celebrar dins de la fira FoodTech Barcelona 2018, per presentar la seva línia de productes Hygiene First. Aquesta gamma de solucions garanteixen la innocuïtat de les zones de treball de la indústria alimentària, alhora que tracten i gestionen el drenatge de l'aigua residual que es produeix en aquests entorns. Més informació.
AGBAR comparteix les polítiques d'equitat en una jornada a Barcelona Activa
Agbar ha compartit els objectius de l’Àrea d’Equitat, en una jornada organitzada per la Fundació Factor Humà amb la col·laboració de l’ODEE i de la Cambra de Comerç de Barcelona i Barcelona Activa. A la jornada, “Guanyem talent i productivitat a través de l’equitat”, s’ha abordat com poden guanyar competitivitat les organitzacions introduint-hi la perspectiva de gènere. Més informació.
Carburos Metálicos obre les portes de la seva planta de El Morell 
La jornada marca l'inici de la col·laboració amb l'Associació Down Tarragona per fomentar la integració i incorporació activa a la societat de persones amb discapacitat intel·lectual. Durant tot el matí es van realitzar diverses activitats en les quals van poder participar els empleats i famílies, així com usuaris/as i famílies de l'Associació Down Tarragona. Més informació.
Socis del CWP a IFAT 2018
Un total d' 11 empreses associades al CWP van estar presents a IFAT 2018.
                ACO                                      AMIBLU                                     ARPOL
               CEPEX                                CREATECH 360º                             HYDROO
          NORDIC WATER                               S:CAN                                  SIGMA
                                  SORIGUÉ                                     UNEX                        

4.- Agenda

30 Maig. Vilafranca del Penedès. Grup de Treball Aigua-Sector Vitivinícola.  Exclusiu per a socis del CWP. Més informació i inscripcions.
5 i 7 Juny. Madrid i Barcelona respectivament. Seminar: "New Technologies for Pharmaceutical Water Control: Alternative Microbial Methods & TOC Regulations". Jornada tècnica impartida per Jim Cannon, Head of Pharma Markets and OEM de METTLER TOLEDO. Gratuïta. Més informació i inscripcions.
5 Juny, Barcelona. Vuitena Jornada. Medi Ambient i Societat: Pautes per a la gestió ambiental. Inscripcions.
13-14 Juny, Girona. TreatRec Final Conference: Interdisciplinary concepts for municipal wastewater treatment and resource recovery. Tackling future challenges. Més informació.
19 Juny.  Assemblea Anual del CWP.
19-21 Juny. Brussel·les i Londres.  Missió empresarial als mercats de licitacions de la UE + EBRD. 
Per a més informació contacti amb el CWP.
8-12 Juliol. Singapur. Singapore International Water Week. Més informació.

5.- Fes-te membre

El CWP està obert a pimes, grans empreses, centres de recerca i emprenedors. Disposem de condicions especials per a spin-offs i start-ups creades fa menys de 5 anys.
Per més informació segueix-nos a les xarxes socials:
www.cwp.cat
Twitter
LinkedIn
Email
Subscriure's al Newsletter
Consulta Newsletters anteriors
Copyright © 2014 catalan water partnership, All rights reserved.
Heu rebut aquest butlletí perquè en algún moment heu demanat de subscriure-us-hi.

CATALAN WATER PARTNERSHIP
Tel: 972 18 33 38
Parc Científic i Tecnològic de la UdG - Edifici Jaume Casademont, Porta A-B, Despatx 2.2
C/ Pic de Peguera, 15 (17003, Girona)

 Donar-se de baixa al Butlletí    Canviar les preferències de subscripció   Contacte

 
Amb el suport de:


This email was sent to <<E-mail>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Catalana Water Partnership · Avinguda de les Bases de Manresa · Manresa, NJ 08242 · Spain

Email Marketing Powered by Mailchimp