Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemerkt als relatie van vanDIJK Afbouwprojecten.

Het laatste nieuws ...

... en dan kan de zomerperiode officieel beginnen! We zijn weer buitengewoon trots dat we deze en meer opdrachten mogen maken, samen met mooie partners. Wij wensen u een hele fijne vakantie toe en mocht u ons nodig hebben: vanDIJK is alleen beperkt bereikbaar in week 32 en 33.
 

DELA Tilburg
Uitvaartcentrum

Het DELA Uitvaartcentrum in Tilburg, één van de grotere vestigingen van DELA in Nederland, is grootscheeps gerenoveerd. In opdracht van J.A. van Gisbergen b.v. hebben wij de entree, kantoren en alle verblijfs- en verzorgingsruimten voorzien van frisse, nieuwe plafonds. Bekijk de impressie op onze website.
 

Bastion Hotel
Tilburg

De afbouw van het Bastion Hotel aan de Tilburgse Kempenbaan is in de laatste fase belandt. Samen met Hurks Bouw Zuid hebben we deze nieuwbouw gerealiseerd, terwijl het oorspronkelijke hotel non-stop in gebruik is gebleven. Het aantal kamers wordt met maar liefst 65 uitgebreid naar 105, verspreid over 7 verdiepingen. De belangrijkste materialen die we toepassen zijn Gyproc gipsplafonds en OWA Cosmos plafondplaten.

Bekijk de foto's >

Young Perfect Breda

Young Perfect is gespecialiseerd in instore activatie voor A-merken binnen retailorganisaties. Het in Breda gevestigde bedrijf breidt uit door een verdieping toe te voegen aan het bestaande kantoor. In opdracht van Vogels Bouwmanagement verzorgen wij de hoogwaardige afbouw: glazen wanden, metal stud wanden, akoestische plafondeilanden en spuit- en stucwerk. Bekijk het project.

 

JD Sports
Amsterdam

De van oorsprong Britse sportwinkelketen JD Sports opent een nieuwe winkel in Amsterdam. Deze 17de vestiging wordt de flagshipstore van Nederland, met een oppervlakte van ruim 2.200 m² aan de Nieuwendijk. Uiteraard kan de opdrachtgever rekenen op een tijdige oplevering, ruim vóór de geplande openingsdatum.Klant aan het woordDennis Vogels
Vogels Bouwmanagement

"Wij hebben vaker projecten met vanDIJK gedaan, zoals het kantoorpand van Tristar in Tilburg, Momenteel zijn ze voor ons aan de slag bij Young Perfect. Dat bevalt heel goed: ze denken goed mee, communiceren duidelijk, de lijnen zijn lekker kort. Joost is altijd bij de bouwvergaderingen aanwezig, Rob is als uitvoerder betrokken. Samen weten ze werkelijk alles: van mij krijgen ze een mooie 8!"


 

 

In de steigers:

• Talentencampus Oss
• DELA Utrecht
• Fontys Hogschool Tilburg
• Fontys Hogeschool Eindhoven
• Scholengemeenschap Durendael Oisterwijk
• Zwembad Reeshof
 

Afgerond:

• Garcia (Duitsland)
• Society shop Montabaur (Duitsland)
 

Direct in contact komen? Klik hier en maak een afspraak met vanDIJK afbouwprojecten
 
Copyright © 2015 vanDIJK Afbouwprojecten, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp