Copy
vanDIJK Afbouwprojecten


20 jaar vanDIJK Afbouwprojecten:
alle highighlights!

vanDIJK Afbouwprojecten (voor velen nog bekend als
T. van Dijk Systeemplafonds) bestaat morgen precies 20 jaar! Daarom hebben we 20 hoogtepunten voor u op een rij gezet. Wij (Tom, Joost, Rob en het voltallige personeel) kijken graag samen met u uit naar de volgende twintig jaar!

Wij gaan verhuizen.

Het afgelopen jaar stond bol van de nieuwe ontwikkelingen.
Een nieuwe naam, een frisse nieuwe huisstijl, een compleet nieuwe website: we zijn weer helemaal up-to-date.
En er gaat nóg meer gebeuren in 2013: eind dit jaar verhuizen wij naar een nieuw pand. Verdere details leest u in de eerstvolgende nieuwsbrief!

Afbouw
Parc Gender.

In opdracht van Hurks Bouw zijn wij gestart met het project Parc Gender. Het huidige woonzorgcomplex wordt vervangen door een nieuw gebouw met 60 zorg- appartementen, 3 PG-groepswoningen en een groot multi- functioneel centrum. Ook worden in totaal 70 sociale huurwoningen gerealiseerd.MuzeRijk.

In opdracht van BAM Eindhoven gaan wij starten met het project MuzeRijk, bestaande uit een multifunctionele accommodatie met een ontmoetingsruimte. Daarnaast wordt er ook een appartementen- complex bij gebouwd. Deze en andere referentieprojecten bekijkt u hier >


Klantquote

Geert jan Kolsteren, Kolsteren Projecten:

"Ons bureau werkt al bijna 10 jaar samen met vanDIJK. Zij zijn voor ons een betrouwbare partner, met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit."

 Direct in contact komen? Klik hier en maak een afspraak met vanDIJK afbouwprojecten

Copyright © 2013 vanDIJK Afbouwprojecten, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp