Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemerkt als relatie van vanDIJK Afbouwprojecten.


En natuurlijk een succesvol 2015!

De laatste (werk)dagen van 2014 zijn aangebroken, een nieuw jaar staat voor de deur. Een ideaal moment om u hele fijne feestdagen toe te wensen. En heel veel geluk en voorspoed in 2015!

vanDIJK Afbouwprojecten sluit de deuren op 24 december om 16:00 uur. Op maandag 5 januari zijn wij weer bereikbaar vanaf 08:00 uur.
 

De Entree
High Tech Campus

De Eindhovense vestiging van Brunel International verhuist naar de nieuwe campus villa De Entree, op de High Tech Campus. In opdracht van Heijmans Bouw verzorgden wij de afbouw, met ruim 2300 vierkante meter hoogwaardige materialen van Gyproc, Api en Rockfon. Bekijk de impressie op onze website.
 

Restaurant
Parc Gender

In opdracht van Hurks Bouw hebben we de afbouw verzorgd van het restaurant van Parc Gender, als onderdeel van het nieuwe woonzorgcomplex van de Vitalis WoonZorg Groep in Eindhoven. Bekijk de foto's >

Kantoor MannaertsAppels

MannaertsAppels Advocaten heeft een nieuw kantoor betrokken aan de Spoorlaan 410 te Tilburg. In opdracht van HvB Bouw verzorgden wij ongeveer 1300 vierkante meter plafond, passend bij de moderne, zakelijke uitstraling van het pand.
Een foto-impressie van dit geslaagde project bekijkt u hier.
 

Afgerond:
45 Arke winkels

Store3D is gevraagd om de Arke winkels qua look&feel op een hoger niveau te krijgen. Het ontwerpbureau vroeg vanDIJK voor de afbouw. De eerste 45 winkels zijn gereed, de overige 90 staan begin 2015 gepland.


Klant aan het woord

Chris Klomp
Store3D

"Als Senior Project Manager vind ik het belangrijk dat het projectteam elkaar op alle fronten scherp houdt en proactief acteert. Met vanDIJK Afbouwprojecten hebben we steevast een volwaardige teamspeler in huis. Tijdens de realisatie van vele Garcia Stores in binnen- en buitenland en recent de grootscheepse vernieuwing van de eerste 45 Arke winkels in Nederland, heeft vanDIJK haar kwaliteiten wederom laten zien. Teamwork is de sleutel tot succes!"


 

Direct in contact komen? Klik hier en maak een afspraak met vanDIJK afbouwprojecten
 
Copyright © 2014 vanDIJK Afbouwprojecten, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp