Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemerkt als relatie van vanDIJK Afbouwprojecten.

Met het einde van het jaar in zicht ...

... wensen we u een succesvol 2017! De laatste (werk)dagen van 2016 zijn aangebroken en een nieuw jaar staat voor de deur. Een ideaal moment om u fijne feestdagen toe te wensen. En heel veel geluk en voorspoed in 2017!

vanDIJK Afbouwprojecten sluit de deuren op 23 december om 16:00 uur. Op maandag 2 januari zijn wij weer bereikbaar vanaf 08:00 uur.
 

Kompaan en De Bocht, Goirle

In opdracht van Remmers Bouwgroep verzorgen wij de afbouw van de uitbreiding van het 'Sterk Huis' in Goirle. Kompaan en De Bocht biedt daar bescherming, begeleiding en (tijdelijke) opvang aan vrouwen, kinderen en gezinnen die dat nodig hebben. Met de nieuwbouw van 74 wooneenheden, kantoren, horeca en een bijeenkomstruimte wordt de capaciteit flink uitgebreid. Wij verzorgen de montage en afwerking van wanden en plafonds, zodat de cliënten in een prettige omgeving terecht komen.
 

Zaanapotheek, Zaandam

In de nieuwe ruime locatie van de ZaanApotheek, aan de zorgboulevard van het Zaans Medisch Centrum, kunnen ziekenhuisbezoekers 24 uur per dag terecht. In opdracht van Broers Interieurprojecten verzorgden wij de installatie van wanden, koven en een mooi strak plafond. Ook leverden we bijpassende kozijnen en deuren. Zo kunnen patiënten snel hun medicijnen ophalen in een prettige apotheek.

Klik hier voor een kleine serie impressies.

4 Heemskinderen, Etten-Leur

Op de plaats waar vroeger de Heilig Hart kerk in Etten-Leur stond, verrijst momenteel de Brede School de
4 Heemskinderen
. Het gebouw is 3600 m2 groot en herbergt een twintigtal lokalen, diverse gemeen-schappelijke ruimtes, een gymzaal, een peuterspeelzaal en een kinderdagverblijf. Met de montage van verschillende soorten plafonds realiseren wij in opdracht van Bertens Bouw voor iedere ruimte een passende en optimale onderwijsomgeving.
 


Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Tilburg

Om de medewerkers van het succesvolle BOM Tilburg een goede werkplek te bieden, wordt het pand tegenover het Willem II stadion gerenoveerd. In opdracht van Heerkens van Bavel verzorgen wij de montage van de systeemplafonds compleet met geluidsschotten boven het plafond. De werknemers kunnen uitkijken naar een geweldige werkplek, die ontworpen is volgens de filosofie van Het Nieuwe Werken.

Klik hier voor een kleine serie impressies.


Lourdeskade, Tilburg

Aan de kade van de Tilburgse Piushaven wordt een gloednieuwe woonwijk gerealiseerd: Lourdeskade. Het voormalig industrie-gebied wordt door de realisatie van 77 huurappartementen langzaamaan omgetoverd tot een heerlijke plek om te wonen. In opdracht van Van de Ven Bouw verzorgt vanDIJK het timmerwerk en de montage van de plafonds van deze woningen. 
 
Klant aan het woordRuud van Spijk
Projectdirecteur
Bouwbedrijf Remmers

"We werken de laatste jaren steeds vaker samen met vanDIJK. Dit doen we naar tevredenheid. vanDIJK is een flexibele partner die zijn werk netjes en binnen de gestelde afspraken oplevert. We zijn tevreden over het resultaat bij zorgcentrum Haarensteyn en hebben alle vertrouwen in het te verwachten eindresultaat bij het huidige project Kompaan en De Bocht. In de toekomst verwachten we nog met regelmaat samen te werken met vanDIJK."


 

 

 

In de steigers:

• Fietsenstalling Station Delft
• Paleiskwartier, Den Bosch
• Dierenkliniek, Waalwijk
• Kantoor Leitz, Elst
• Amarant, diverse locaties
• Specsavers, diverse shops
• Clarissenhof, Tilburg
• Servicecentrum Het Laar
  verdieping 1t/m 4, Tilburg
 

Afgerond:

• Tristar, Tilburg
• Riviera Maison, Arnhem
• Specsavers, diverse shops
• Eco Ketelservice, Tilburg
• Garage Kuijpers, Tilburg
• 10 groepswoningen,
  Reusel
• Installatiebedrijf Denissen,
  Riel
• Servicecentrum Het Laar
  verdieping 13 t/m 5, Tilburg

 

Direct in contact komen? Klik hier en maak een afspraak met vanDIJK afbouwprojecten
 
Copyright © 2016 vanDIJK Afbouwprojecten, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp