Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemerkt als
relatie van vanDIJK AfbouwprojectenLinfosys opgefrist

Linfosys, aanbieder van hostingdiensten en systeembeheer, heeft als motto 'Een fijne werkplek en tevreden klant'. Meedenken op kwaliteit-, prijs- en werkprocesniveau staat bij hen hoog in het vaandel. Een perfecte match met vanDIJK Afbouwprojecten dus! In opdracht van aannemersbedrijf Van Beers & Schipperen verzorgden we frisse nieuwe plafonds en strakke glazen wanden. Linfosys heeft ook zelf weer een fijne werkplek!

Klik hier om een kleine serie impressies te bekijken. Wilt u meer weten over dit project? Neem contact met ons op en kom langs!
 

De Efteling: uitbreiding Bosrijk

Het vakantiepark van het wereldberoemde attractiepark in Kaatsheuvel is uitgebreid.

In opdracht van Heijmans Bouw hebben wij het keukengebied voorzien van kwalitatief hoogstaande plafonds. Gekozen is voor Rockfon Hydroclean/Krios en gekleurde Krios DZNL.
 Dela Tilburg

Namens aannemersbedrijf J.A. van Gisbergen hebben we MS wanden met Rigudur geplaatst bij DELA in Tilburg. Daarnaast zijn de plafonds vervangen met Focus A en Focus E panelen van Ecophon.
 

Talentencampus Oss

In het hart van Oss worden onderwijs, bedrijfsleven en sport met elkaar verbonden.

Een consortium van Heijmans Bouw, Hendriks Bouw en Ontwikkeling en Brabant Wonen realiseert zo'n 34.000 m2 bruto vloeroppervlak. Wij verzorgen systeemplafonds in de maat 600 x 1200 mm, evenals trillingsvrije akoestische Gyproc plafonds.

Bekijk een videoreportage over dit project >>>

 Bastion Hotel

Het Bastion Hotel Tilburg wordt volledig herbouwd. Het zeven verdiepingen tellende gebouw krijgt 105 kamers, wat ruimschoots een verdubbeling is. In opdracht van Hurks Bouw Eindhoven zullen wij de plafonds verzorgen. De oplevering is eind augustus gepland.
 


Opdrachtgever
aan het woord

Hurks Bouw

Dhr. A. Blummel, Hoofduitvoerder

"Wij werken met slechts enkele onderaannemers, vanDIJK Afbouwprojecten is er daar één van. Ik heb het meest te maken met Joost van Dijk, en dat contact verloopt altijd goed. Zij hebben Parc Gender in Eindhoven voor ons voorzien van plafonds en MS wanden. Het was een grote klus met veel uitdagingen, door de combinatie van twee types plafondplaten, veel installatietechniek boven het systeemplafond en hoogtes van soms wel 8,5 meter. Maar de vakmensen van Joost hebben de klus vlekkeloos geklaard."


 

 Direct in contact komen? Klik hier en maak een afspraak met vanDIJK Afbouwprojecten
 
Copyright © 2015 vanDIJK Afbouwprojecten, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp