Copy
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u bent aangemerkt als relatie van vanDIJK Afbouwprojecten.


En natuurlijk een succesvol 2014!

De laatste (werk)dagen van 2013 zijn aangebroken, een nieuw jaar staat voor de deur. Een mooi moment om u hele fijne feestdagen te wensen. En heel veel geluk en voorspoed in 2014!

vanDIJK Afbouwprojecten is gesloten vanaf 24 december 16:00 uur. Op donderdag 2 januari zijn wij weer voor iedereen bereikbaar vanaf 08:00 uur.

Afgebouwd: Garcia

Nieuwe Garcia stores in Duitsland en Zwitserland
Garcia is onderdeel van de JOG Group, een snelgroeiende, internationale organisatie. In opdracht van Store3D hebben we de afbouw van twee nieuwe Garcia Stores afgerond, in Wolfsburg (Duitsland) en Davos (Zwitserland). Kijk voor een foto-impressie op onze website.

Verbouwing Van Tilburg Nistelrode

In opdracht van Store3D hebben wij de verbouwing van de vestiging van modeketen Van Tilburg in Nistelrode gerealiseerd. Het interieur is conform de laatste nieuwe trends gemoderniseerd, met akoestische designpanelen die de sfeer verhogen en de uitstraling versterken. Een foto-impressie bekijkt u hier.
 

 Ons nieuwe pand

Medio januari 2014 zullen wij ons nieuwe pand op industrieterrein Het Laar in Tilburg betrekken. De verbouwing is nog in volle gang, als voorproefje hieronder alvast enkele impressies.


 

Direct in contact komen? Klik hier en maak een afspraak met vanDIJK afbouwprojecten
 
Copyright © 2013 vanDIJK Afbouwprojecten, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp